Fesztivál Kihirdették a VOLT Fesztivál 2020 első fellépőit: Lenny Kravitz...

Kihirdették a VOLT Fesztivál 2020 első fellépőit: Lenny Kravitz és Passenger is jön

Promóció

A Telekom VOLT Fesztivál szervezői kedden délelőtt jelentették be a 2020-as, sorban a 27. fesztiváljuk első fellépőit. Olyan nagy nevek érkeznek, mint Lenny Kravitz és Passenger.

Promóció
- Advertisement -

Megjöttek az első nevek a jövő évi VOLT Fesztivál 2020-ra, amit július 1-4 között tartanak majd. A szervezők kiadtak majdnem egy tucat fellépőt, és köztük van az amerikai poprock-sztár, az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz, a legnagyobb közösségi oldalon 2 milliós táborral bíró, és a YouTube-on 300 milliós nézettséget súroló Marshmello.

A VOLT Fesztivál 2020-as egyik sztárvendége: Lenny Kravitz / Fotó: Getty Images

De jön a brit indie-folk énekes-dalszerző, Passenger is. A dalszerző-énekes idén már az Akvárium Klub vendége volt, és úgy tűnik, szereti a magyar közönséget, hiszen visszatér.

A klasszikus rockot kedvelők örülhetnek a The Pretty Recklessnek, élén az exszínésznő Taylor Momsenttel. Jövőre fellép még a fiatalság szószólója, azaz Yungblud, és szintén a VOLT vendége lesz a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd.

scarlxrd – HEART ATTACK [Prod. JVCXB]

SPOTIFY; https://open.spotify.com/track/7Cq27Qc3WRyQ3ddwVslpVZ DOWNLOAD NOW; https://itun.es/gb/Dcq7ib?i=1223492759 soundcloud.com/scarlxrd @SCARLXRD CAPTURED BY; @danyl.earth PRODUCED BY; @prodjvcxb & https://soundcloud.com/ginsengxx lyrics; Full force heart attack 5 point punch don’t hold me back we see through you like its glass all you niggas fucking trash you’re not that savage or ruthless, no quiver with fear when

Fellép Sopronban a dance, elektro- és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, ott lesz a Faithless DJ Set, valamint LTJ Bukem & Roni Size. Élő produkcióval érkezik a walesi DJ/producer, High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a legfrissebb bejelentést zárja a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

10 ezer fa

Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója azt mondta, idén is a releváns kérdésekre akarja irányítani a figyelmet.

„kiemelt feladatnak tartjuk, hogy a Telekom VOLT Fesztivál minden évben fontos kérdésekre irányítsa a közönség figyelmét. 2019-ben az autizmus ügye és a tanárok nagyobb megbecsülése volt a fő téma, 2020-ban a környezetvédelem és a fenntarthatóság kerül fókuszba. Ennek jegyében a nemzetközileg ismert és aktív Plant for the Planet mozgalomhoz kapcsolódva az early bird akcióban megvásárolt bérletek után 1-1 fát ültetünk Magyarországon a szervezettel és gyerekekkel közösen. A VOLT idején is folytatódik majd a projekt: a tervünk az, hogy hazai és világsztárok bevonásával összesen 10.000 fát ültessünk

– mondta a sajtótájékoztatón az Origo beszámolója alapján.

Új kempingek

Több évtized után tavaly a VOLT új helyszínre, a korábbi terület közvetlen szomszédságába költözött. Az idei évben a szervezők a kemping jelentős fejlesztését tűzék ki célul, 2020-ban két kemping várja a fesztiválozókat.

A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja.

Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat. A VOLT túloldalán, az Erdő Kemping egy új helyszín lesz, ahol nyugalom és árnyék a két főszereplő.

Diákbérlet és early bird akció

December 5-én indul a VOLT 48 órás „early bird” jegyelővételi időszaka, amikor a legkedvezőbb áron lehet hozzájutni bérletekhez és napijegyekhez. Idén először kedvezményes diákbérlet is vásárolható, amelyből az első 2020 db 24 990 forint lesz.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3