VV Bibi sírva árulta el, hogy szexuális bántalmazás és erőszak áldozata lett, amiről még legközelebbi hozzátartozói sem tudtak korábban.

VV Bibi megrázó vallomást tett a ValóVilág kamerái előtt, amit a Blikk szemlézett.

Sok lelki traumám van... Megpróbálok összeszedetten beszélni, hátha tudtok vele esetleg azonosulni, vagy át tudjátok érezni, amit én akkor éreztem, és hogy ennek mekkora súlya van

– kezdte vallomását.

Volt iskolai bántalmazásom nem egy, nem kettő, illetve ugye, a megerőszakolás, ami szintén nagyon nagy trauma... Hozzám a keresztanyukám áll legközelebb, és ezt még ő se tudja rólam, még a szüleim se, sőt, szerintem senki...

– árulta el a villalakó, majd elmagyarázta, úgy érzi, ezek a megrázó élmények tették erős nővé, és úgy gondolja, úgy lehet legjobban átvészelni, ha kisírja magából az ember, majd a nézőknek azt üzente, nyugodtan keressék ilyen lelki traumákkal, szívesen segítene.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.