Hiába vagyunk Középkelet-Európában, attól még számtalan ember hódol a mediterrán vagy épp a keleties stílusnak, amikor a lakásdekoráció és az otthonteremtés kerül szóba.
Egyre jobban teret hódítanak a külföldi trendek, főként azóta, amióta az internetnek köszönhetően nincs már határ: mind az információ, mind pedig a termékek szabadon vándorolnak a kontinensek között.
Vannak, akik a letisztultabb északi világ minimalista stílusjegyeit preferálják, mások pedig a meleg, buja szín- és formavilágot látják szívesen viszont az otthonuk falain.
Ha te is az utóbbiak táborát erősíted, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház AS Mata Hari kollekciója minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet.

Mata Hari, a híres holland

Ha megnézzük a Mata Hariról fennmaradt fotókat, nehezen hiszi el az ember, hogy ő valóban egy holland nő, hiszen már a neve, jóllehet felvett álnév, sem arról árulkodik, és egzotikus, csábos stílusa, agyondíszített ruhadarabjai sem igazán vallanak európai származásra, sokkal inkább déli vagy akár keleti eredetet sejtetnek.
Megannyi férfit csábított el ezzel a stílussal, és halála után is rengeteg divattervezőt és lakberendezőt megihletett a különös sorsú nő és egyedi stílusvilága.
Így lehet aztán, hogy tapétakollekciót neveznek el róla a 21. században, mely magán viseli a kémnő stílusának összes jegyét.
Ha vonz a pompa, az Art deco, a szatén és a kusza tollas, gyöngyös minták világa, és szeretnéd ezt bevinni az otthonodba, akkor itt a kitűnő alkalom! A Mata Hari kollekcióval magadévá teheted az összes fontos stíluselemet anélkül, hogy ezzel bárkinek bajt okoznál.

Nem kell érte még kémkedned sem…

Nincs itt semmi titok, csupán egy nagyszerű tapétakollekció, mely pasztellszínekkel, szaténfénnyel, fémhatással, gazdag mintázattal teremt fényűző pompát bárki otthonában.
Válaszd akár az egyszínű, fémhatású tapétát, akár a burjánzó mintákkal és élénk színekkel ötvözött tapétát, aki hozzád betér, hamar úgy érzi majd magát, mint aki Jáva szigetén egy kastélyban lépegetne, és várja, hogy mikor kínálják meg egzotikus eledelekkel és mámorító borokkal.

Ha szívesen vinnéd be ezt a hangulatot az otthonodba, akkor tekintsd meg a Wallmaxx Tapéta Webáruház Mata Hari tapétakollekcióját, és válaszd ki a hozzád leginkább illő darabokat.

Minden jó, ha a vége jó

Ne tántorítson el a kémnő sorsa, a róla elnevezett tapétakollekció Mata Hari emlékezetes stílusának állít emléket, nincs benne mélyebb üzenet, hacsak nem az, hogy mennyire maradandót tud alkotni még egy kémnő is!
Ha végre lenyűgöző és káprázatos megoldásokat szeretnél megvalósítani a lakásdekor területén, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a stílusban bővelkedő és igazán egyedi kollekciót!
Az otthonod a te várad, a te kastélyod, így tehát bátran alakíthatod olyanná, ahol te szívesen vagy uralkodó!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!

https-__ozdallas.hu - 2023 július - Cikk9

A gyártás-termelés területén dolgozni unalmas?

Ha valamilyen oknál fogva állást akarunk váltani, de még nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy milyen munkakört szeretnénk betölteni, akkor akár még a gyártás-termelés területén történő munkavégzés is szóba jöhet.