Egzotikus hangulatot szeretnél az otthonodba csempészni?

Hiába vagyunk Középkelet-Európában, attól még számtalan ember hódol a mediterrán vagy épp a keleties stílusnak, amikor a lakásdekoráció és az otthonteremtés kerül szóba.
Egyre jobban teret hódítanak a külföldi trendek, főként azóta, amióta az internetnek köszönhetően nincs már határ: mind az információ, mind pedig a termékek szabadon vándorolnak a kontinensek között.
Vannak, akik a letisztultabb északi világ minimalista stílusjegyeit preferálják, mások pedig a meleg, buja szín- és formavilágot látják szívesen viszont az otthonuk falain.
Ha te is az utóbbiak táborát erősíted, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház AS Mata Hari kollekciója minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet.

Mata Hari, a híres holland

Ha megnézzük a Mata Hariról fennmaradt fotókat, nehezen hiszi el az ember, hogy ő valóban egy holland nő, hiszen már a neve, jóllehet felvett álnév, sem arról árulkodik, és egzotikus, csábos stílusa, agyondíszített ruhadarabjai sem igazán vallanak európai származásra, sokkal inkább déli vagy akár keleti eredetet sejtetnek.
Megannyi férfit csábított el ezzel a stílussal, és halála után is rengeteg divattervezőt és lakberendezőt megihletett a különös sorsú nő és egyedi stílusvilága.
Így lehet aztán, hogy tapétakollekciót neveznek el róla a 21. században, mely magán viseli a kémnő stílusának összes jegyét.
Ha vonz a pompa, az Art deco, a szatén és a kusza tollas, gyöngyös minták világa, és szeretnéd ezt bevinni az otthonodba, akkor itt a kitűnő alkalom! A Mata Hari kollekcióval magadévá teheted az összes fontos stíluselemet anélkül, hogy ezzel bárkinek bajt okoznál.

Nem kell érte még kémkedned sem…

Nincs itt semmi titok, csupán egy nagyszerű tapétakollekció, mely pasztellszínekkel, szaténfénnyel, fémhatással, gazdag mintázattal teremt fényűző pompát bárki otthonában.
Válaszd akár az egyszínű, fémhatású tapétát, akár a burjánzó mintákkal és élénk színekkel ötvözött tapétát, aki hozzád betér, hamar úgy érzi majd magát, mint aki Jáva szigetén egy kastélyban lépegetne, és várja, hogy mikor kínálják meg egzotikus eledelekkel és mámorító borokkal.

Ha szívesen vinnéd be ezt a hangulatot az otthonodba, akkor tekintsd meg a Wallmaxx Tapéta Webáruház Mata Hari tapétakollekcióját, és válaszd ki a hozzád leginkább illő darabokat.

Minden jó, ha a vége jó

Ne tántorítson el a kémnő sorsa, a róla elnevezett tapétakollekció Mata Hari emlékezetes stílusának állít emléket, nincs benne mélyebb üzenet, hacsak nem az, hogy mennyire maradandót tud alkotni még egy kémnő is!
Ha végre lenyűgöző és káprázatos megoldásokat szeretnél megvalósítani a lakásdekor területén, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a stílusban bővelkedő és igazán egyedi kollekciót!
Az otthonod a te várad, a te kastélyod, így tehát bátran alakíthatod olyanná, ahol te szívesen vagy uralkodó!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk