Nézem Film A Watchmen és a Hihetetlen vezeti a tévékritikusok jelöléseit

A Watchmen és a Hihetetlen vezeti a tévékritikusok jelöléseit

Promóció

A Watchmen és a Hihetetlen című tévésorozatok kapták a legtöbb, négy-négy jelölést az amerikai tévékritikusok díjára, a platformok között pedig az HBO vezet.

A HBO jobban tarolhat, mint a Netflix

Promóció
- Advertisement -

Az HBO produkciói 16 jelölést gyűjtöttek, a Netflix-műsorok pedig 10 díjra esélyesek – írta meg a The Hollywood Reporter.

A kritikusok a Mandalorian, a Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig, a Ramy, a Fekete hölgyek szkeccs show-ja, a Mrs. America és a Better Call Saul című sorozatokat is szerették a jelölések alapján.

Rose Byrne, a Mrs. America színésze: “Most már érted, miért olyan dühösek a feministák”

Az HBO sorozatai mindig szolgálnak meglepetéssel a nézőknek, hamarosan folytatódik a , valamint a Gossip Girl is, de a koronavírus témáját meglovagolva készül az karanténsorozat is. Rose Byrne és Cate Blanchett főszereplésével pedig a feminizmus hőskorába mélyedhetnek el a sorozatkedvelők. Néhány nappal a New York-i lezárások előtt került a Broadway színpadára Rose Byrne főszereplésével Euripidész klasszikusa, a Medea.

A vígjáték és a dráma kategóriában 13 színészi jelölésből tízet nők kaptak.

A Watchmen és a Hihetetlen színésznői is esélyesek

Díjat kaphat a tévékritikusoktól Cate Blanchett (Mrs. America), Kaitlyn Dever (Hihetetlen) és Regina King (Watchmen) is a drámai mezőnyből. A vígjátéksorozatok színészei közül pedig Pamela Adlon (Jobb idők), Christina Applegate (Halott vagy) és Elle Fanning (Nagy Katalin – A kezdetek) is verseng a díjért.

Regina King (b) a Watchmen sorozatban és Kaitlyn Dever (j) a Hihetetlen sorozatban / Fotó: Mark Hill / HBO; Beth Dubber / Netflix

A tévékritikusok díjátadóját idén a koronavírus-járvány miatt a megszokottól eltérő módon szervezik. A kritikusok hagyományos sajtókörútját online bonyolítják le, a díjkiosztót pedig valószínűleg szintén személyes részvétel nélkül szervezik majd.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3