Az online jelenlét ma már szinte minden vállalkozás esetében kötelező, hiszen aki kimarad, az lemarad. De ahhoz, hogy a weboldal, termékek kereskedelme esetén a webshop beteljesítse küldetését, hozzáértő fejlesztésre, tartalommarketingre, karbantartásra van szükség.
A weboldal-, webáruház-készítés előtt álló vállalkozások számára többféle lehetőség adódik, amikor az online térbe szeretnének kilépni. Minden esetben alaposan át kell gondolni az igényeket, és ezekre építve kell létrehozni az online megjelenés különböző, de összehangolt formáit.

Milyen lehetőségek vannak webáruház-készítésre?

Egy cég online sikere a megfelelően felépített és üzemeltetett weboldalon múlik. Az Ideastyle profi webáruház-készítést vállal, ugyanis ők tudják, hogy optimális online marketing nélkül nem létezik sikeres weboldal, webshop, ezért az általuk tervezett weboldalak maximálisan kiszolgálják az ügyfelek igényeit.

Minden esetben a költségvetés lesz az egyik meghatározó tényező, amennyiben egy webshop készítése mellett döntesz. Többféle lehetőség közül választhatsz, célszerű tapasztalt szakember segítségét kérni már ebben a kérdésben is.

Webáruház készülhet teljes mértékben egyedi fejlesztéssel, erre leginkább magas termékszám, bonyolult rendszer esetén van szükség, illetve készülhet valamely népszerű, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop) segítségével akár egyedi fejlesztés révén is, de Te magad is összerakhatod.

Népszerű megoldást jelentenek főként kezdő vállalkozások számára a bérelhető webáruházrendszerek, amelyek kész megoldásokat kínálnak alacsony havi díjak mellett.

Miért és kiknek előnyös egy egyedi fejlesztésű webshop?

A CMS rendszerek előnye, hogy a nyílt forráskódoknak köszönhetően rendkívül sokan használják, ezáltal rendszeresek a fejlesztések, és a felhasználók egymást segítik a különféle közösségeken belül. Egyes népszerű rendszerek, mint a WordPress vagy a Joomla magyar nyelvű felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, és ingyenes sablonok és bővítmények által éppúgy testre szabhatók, mint a fizetősök révén.

A sok felhasználó által használt rendszerek hátránya is ugyanebből származik: a sok felhasználó biztonsági kockázatot is jelent egyben. Így azok a tartalomkezelő rendszerek, amelyeket kevesebben használnak, biztonságosabbnak mondhatók.

Miért legyen Joomla webáruházmotorod?

A Joomla a második legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, köszönhetően annak, hogy egy nagyon biztonságos, átlátható, könnyen kezelhető és igazán egyedivé tehető rendszer. Általános célokra alkalmas, tehát blogot, weboldalt éppúgy futtathatunk alatta, ahogy webáruházat is.

Nagy előnye, hogy akár egyedi fejlesztést is lehetővé tesz, de ezt követően is – némi programozói tudást feltételezve – könnyen kezelhető, bővíthető és bármikor átstrukturálható a változó és növekvő igények függvényében. A Joomla által úgy alakíthatod ki a webshopodat, ahogy megálmodtad.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.