Egy weboldal létrehozásának számtalan oka lehet. Elképzelhető, hogy egy szimpla bemutatkozó oldalra van szükséged, amin szeretnéd előadni, mivel foglalkozol, hogyan dolgozol. Mások úgy döntenek, hogy egy komplett webshopot hívnak életre, amivel jelentősen megnövelhetik vásárlóik körét. Megint mások blogolni szeretnének, vagy valamilyen tematikus közösség számára kreálnak honlapot.
Minden igény más és más, éppen ezért érdemes alaposan mérlegelni, hogy milyen webtárhelycsomagot válassz. Értelemszerűen azok, amelyek nagyobb tárhelyet biztosítanak, többe is kerülnek, úgyhogy érdemes rászánni néhány percet arra, hogy tájékozódj, mik a lehetőségek. A következőkben bemutatjuk, hogy mikre érdemes odafigyelni a tárhelyválasztás kapcsán.

Mit tartalmaz egy alap webtárhelycsomag?

A különféle tárhelyszolgáltatók általában legalább három vagy négy csomagot tesznek elérhetővé, amellyel a kis, közepes és nagyobb igényű ügyfeleiket célozzák meg. Sokak számára elegendő egy alapcsomag is. Ahhoz, hogy eldönthesd, hogy számodra megfelelő-e, nézzük meg, hogy mit tartalmaz egy ilyen csomag!

Ha az AB Plusz tárhelyszolgáltatónál rendelsz egy alap webtárhelycsomagot, akkor a 2 GB SSD tárhely mellé számos extrát kapsz ajándékba. Ezek közé tartozik a korlátlan addon domain a tárhelyen, a szintén korlátlan mysql adatbázis, valamint a limit nélküli e-mail-cím létrehozásának lehetősége.

Náluk ráadásul a magyar nyelvű cpanel tárhelykezelőt használhatod, amely egyszerűen kezelhető, grafikus felülettel rendelkezik. Gyakorlatilag bárki könnyen elboldogul vele, akinek van felhasználói szintű számítógépes ismerete. A biztonságról az SSD RAID-10 ultra rendszer gondoskodik.

Érdemes nagyobb csomagot választani?

Nos, az attól függ. Ha úgy kalkulálsz, hogy a 2 GB-os tárhely nem lesz elegendő számodra, akkor az AB Plusznál választhatsz 5 GB, 10 GB vagy 20 GB SSD tárhelyet is. Jó hír, hogy ezek esetében csak a tárhely árát kell kifizetned, egy darab domain hosszabbítását a cég állja, az a része a dolognak tehát teljesen ingyenes ez esetekben számodra.

Ezt érdemes tudni még az online tárhelyrendelésről

A tárhelycsomagodat online kényelmesen megrendelheted. Semmivel sem bonyolultabb, mint koncertbelépőt, vonatjegyet vagy cipőt venni az interneten. Az árak időközönként változnak, ezért ha nem égetően sürgős a dolog, akkor érdemes figyelni az akciókat. Az árakról annyit érdemes még tudni, hogy a nagyobb csomagok részarányosan olcsóbbak, de pusztán ezért persze nem kell 20 GB-os SSD tárhelyet vásárolnod, ha neked elegendő a 2 GB-os vagy az 5 GB-os.
Mint más online vásárlások esetén, itt is van pénzvisszafizetési garancia. Az AB Plusz vállalja, hogy 30 napon belül ha jelzed, hogy mégsem szeretnéd igénybe venni a már megrendelt szolgáltatást, akkor a már kifizetett éves tárhely díját visszatérítik. Külön érdekesség, hogy meg sem kell indokolnod a döntésedet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.