Winston Hagans tavaly vesztette el a menyasszonyát, és azóta is virágokat vitt a nő sírjára. Felfüggesztett börtönbüntetést kapott érte.

Winston Hagans 2021 februárjában elhunyt menyasszonya nem szerette se a vágott, se a művirágokat, ezért a férfi közös képeikkel díszített virágdobozokat vitt a sírjához, amibe élő virágot ültetett, írja24.hu.

A nő apja, aki a kapcsolatukat is ellenezte, azonban nem volt megelégedve a dobozokkal, és minden alkalommal kidobta őket, vagy visszaküldte őket Hagans-nek.

Ez már a 4. alkalom, hogy virágdobozt teszek a sírjára, és valaki, akit (a menyasszonyom) ismert, folyton kidobja őket. Valaki állandóan eldobja a virágokat, amiket ültetek… de minden alkalommal, amikor ezt csinálja, én ültetek még többet

– írta Hagans egy Instagram-bejegyzésben.

Az elhunyt apja azonban nem hagyta annyiban, és feljelentette Hagans-t szemetelésért. A helyi előírások tiltják a dobozok, játékok vagy más tárgyak elhelyezését a temetőben, így a bíróság bűnösnek találta, és 50 dolláros (19 ezer forint) bírságot, 251 dolláros (95 ezer forint) bírósági költséget, illetve 30 napos felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki rá. A szabadságvesztést úgy kerülheti el, ha nem visz több virágdobozt a sírhoz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet