Miután az Amazon jegelte Woody Allen filmjeit, Lucky Red disztribútor jóvoltából az A Rainy Day in New Yorkot bemutatják Olaszországban, írja a Variety.

Miután az Amazon úgy döntött, felbontja négy filmről szóló szerződését Woody Allennel, annak az esélye, hogy a már leforgatott A Rainy Day in New York közönség elé kerül, elég csekéllyé vált. Azonban most már hivatalos: a filmet bemutatják a velencei filmfesztiválon.

Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian . Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében.


A film stáblistáján olyan nevek jelennek meg, mint Timothee Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez és Jude Law. Bár legtöbbjük nem proftiált a filmből, miután a rendező elleni molesztálási vádak ismét előtérbe kerültek. Többen elhatárolódtak Allentől, Chalamet és Gomez pedig megígérték, hogy a filmért kapott fizetésüket jótékony célokra fordítják.

Az Amazon védi döntését Woody Allen filmjeinek elutasítása ügyében

Az Amazon azután jegelte az Allen-filmeket, miután újra előkerültek a rendezőt ért vádak, miszerint molesztálta fogadott lányát, Dylan Farrow-t. Allen mindig tagadta a vádakat, rendőrségi nyomozás is volt az ügyben, de nem tartóztatták le. Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna.

Magáról a filmről egyelőre nem sokat lehet tudni. Egy romkomról beszélünk, ami két a hétvégére New Yorkba érkező fiatalra fókuszál. Elvileg láthatunk majd egy történetszálat egy idősebb férfi és egy fiatal lány kapcsolatáról is, Jude Law és Elle Fanning szereplésével.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet