Nézem Film Woody Allen A Rainy Day in New York című...

Woody Allen A Rainy Day in New York című filmjét bemutatják Olaszországban

Promóció

Miután az Amazon jegelte Woody Allen filmjeit, Lucky Red disztribútor jóvoltából az A Rainy Day in New Yorkot bemutatják Olaszországban, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

Miután az Amazon úgy döntött, felbontja négy filmről szóló szerződését Woody Allennel, annak az esélye, hogy a már leforgatott A Rainy Day in New York közönség elé kerül, elég csekéllyé vált. Azonban most már hivatalos: a filmet bemutatják a velencei filmfesztiválon.

Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian . Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében.


A film stáblistáján olyan nevek jelennek meg, mint Timothee Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez és Jude Law. Bár legtöbbjük nem proftiált a filmből, miután a rendező elleni molesztálási vádak ismét előtérbe kerültek. Többen elhatárolódtak Allentől, Chalamet és Gomez pedig megígérték, hogy a filmért kapott fizetésüket jótékony célokra fordítják.

Az Amazon védi döntését Woody Allen filmjeinek elutasítása ügyében

Az Amazon azután jegelte az Allen-filmeket, miután újra előkerültek a rendezőt ért vádak, miszerint molesztálta fogadott lányát, Dylan Farrow-t. Allen mindig tagadta a vádakat, rendőrségi nyomozás is volt az ügyben, de nem tartóztatták le. Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna.

Magáról a filmről egyelőre nem sokat lehet tudni. Egy romkomról beszélünk, ami két a hétvégére New Yorkba érkező fiatalra fókuszál. Elvileg láthatunk majd egy történetszálat egy idősebb férfi és egy fiatal lány kapcsolatáról is, Jude Law és Elle Fanning szereplésével.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3