Woody Allen A Rainy Day in New York című filmjét bemutatják Olaszországban

Miután az Amazon jegelte Woody Allen filmjeit, Lucky Red disztribútor jóvoltából az A Rainy Day in New Yorkot bemutatják Olaszországban, írja a Variety.

Miután az Amazon úgy döntött, felbontja négy filmről szóló szerződését Woody Allennel, annak az esélye, hogy a már leforgatott A Rainy Day in New York közönség elé kerül, elég csekéllyé vált. Azonban most már hivatalos: a filmet bemutatják a velencei filmfesztiválon.

Elkészült Woody Allen új filmje, de nem kapott zöld utat

Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna. Ám csütörtökön bejelentették, hogy “semmiféle bemutató dátumot nem tűztek ki,” értesült a The Guardian . Timothée Chalamet és Selena Gomez is szerepel. A rendező egy 5 filmre szóló megállapodást írt alá az Amazon Studios-szal Az Amazon arról nem nyilatkozott, hogy mi áll a döntés hátterében.


A film stáblistáján olyan nevek jelennek meg, mint Timothee Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez és Jude Law. Bár legtöbbjük nem proftiált a filmből, miután a rendező elleni molesztálási vádak ismét előtérbe kerültek. Többen elhatárolódtak Allentől, Chalamet és Gomez pedig megígérték, hogy a filmért kapott fizetésüket jótékony célokra fordítják.

Az Amazon védi döntését Woody Allen filmjeinek elutasítása ügyében

Az Amazon azután jegelte az Allen-filmeket, miután újra előkerültek a rendezőt ért vádak, miszerint molesztálta fogadott lányát, Dylan Farrow-t. Allen mindig tagadta a vádakat, rendőrségi nyomozás is volt az ügyben, de nem tartóztatták le. Az új 2016-ban. Woody Allen-moziban A Rainy Day in New York-ot még ez évben vetítették volna.

Magáról a filmről egyelőre nem sokat lehet tudni. Egy romkomról beszélünk, ami két a hétvégére New Yorkba érkező fiatalra fókuszál. Elvileg láthatunk majd egy történetszálat egy idősebb férfi és egy fiatal lány kapcsolatáról is, Jude Law és Elle Fanning szereplésével.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból