A Vígszínház színésze, Wunderlich József egyre jobban egyengeti zenei karrierjét is. A tavaly megjelent SKIZó albumon hallható Üsd be a GPS-embe dalhoz rendeztek videóklipet.

Wunderlich József felesége is szerepel benne

A Vígszínház által foglalkoztatott színész a karantén időszak alatt kezdett nagyobb hangsúlyt fektetni zenei karrierjére. 2020-ban jelent meg első, 14 dalt tartalmazó albuma, a Skizó, ezen szerepel a szóbanforgó dal is. Azonban korábban is osztott már meg zenés tartalmakat, illetve a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is zenei szakot végzett, ebből következik, hogy a színázi szerepei során is használja énekhangját. 

Legújabb videóklipje, az Üsd be a GPS-embe című dalhoz készült. Instagram-oldalán kulisszák mögötti fotókat osztott meg, ezzel tudatta, hogy hallgatható és nézhető az szám. A szereplő között Wunderlich felesége, Bach Kata, Takács KatalinWaskovics AndreaTóth András és Kurely László is szerepet kaptak a videóban. 

Az operatőri és vágói munkáért Vadas Géza volt a felelős, a hangszerelés pedig Wunderlich mellett Péter Máté és Kontor Tamás feladata volt. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet