Yulaysi Miranda a Sztárban sztár leszek! egyik legnagyobb felfedezettje. Azonban nincs könnyű dolga, bevallása szerint nehéz anyagi helyzetben él a családja.

Yulaysi Miranda két gyereket nevel hegedűművész férjével, Tóth Gergővel. A jobb életkörülmények reményében költöztek családjukkal Kubából Magyarországra, de sajnos itt is megélhetési problémákkal küzdenek, írjaBlikk.

A pár Kubában találkozott, amikor Yuli egy bár-étteremben lépett fel, és a magyar hegedűművész az országban turnézott. Első látátsra vonzódtak egymáshoz, de a távolság miatt három évig csak interneten tartották a kapcsolatot, majd amikor mindketten Kanadában léptek fel, újra találkoztak, és rájöttek, minden szempontból összeillenek, így összeházasodtak, és eleinte Kubában kezdték meg közös életüket. Végül jobb anyagi körülmények reményében Magyarországra költöztek, de a problémák nem oldódtak meg, hiszen egyiküknek sincs fix állása.

Anyagilag nem állunk jól, volt, hogy sírtunk emiatt. A kapcsolatunk ennek ellenére még erősebb lett, együtt fejlődtünk. Korábban hangosan vitatkoztunk, ma már egy szóból is megértjük egymást, egyszerűen egyek lettünk!

– vallotta be az énekesnő, majd hozzátette, “szeretném megnyerni a műsort, majd utána élni a lehetőségekkel és dolgozni, hiszen két kislányért felelek. Az éneklés a szenvedélyem, ugyanakkor szükségem is van arra, hogy dolgozzak”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet