Zac Efron újratölti a Három férfi és egy bébi klasszikus filmet

Zac Efron, a High School Musical-trilógia üdvöskéje visszatér a gyökereihez és a Disney-vel karöltve a Három férfi és egy bébi klasszikusnak mondható film újradolgozásába fog. 

Új reboot-film a láthatáron 

A Három férfi és egy bébi filmet 1987-ben mutatták be, amelyben Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson is főszerepet játszottak. Azonban a hírek szerint a francia játékfilm főszerepébe Zac Efron bújik. 

Zac Efron visszatér a Disney-hez / Fotó: Ben Rushton

Mostanában ráadásul sok-sok korábbi film kapott rebootot, főleg élő szereplősök esetében. A film rendezőjéről azonban egyelőre nincs hír, írja a Pop Culture. 

Bejött neki a Disney-s karrier

Zac Efron először a High School Musical-trilógia szívtiprójaként, Troy Boltonként robbant be a Disney világába. Mindez azonban akkora sikert jelentett számára, hogy később más, nagyobb filmekben – többek között az Újra 17-ben és a Szomszédokban – is szerepet kapott. Színészi tehetségét aztán Ted Bundy karakterét alakítva bizonyította be igazán. És ne feledjük el a Robert DeNiróval jegyzett filmet, a Nagyfater elszabadultat 2016-ból.

„Meg akartam csinálni ezt a filmet az áldozatokért” – Zac Afron Ted Bundy szerepéről mesélt

Zac Efron eleinte kételkedve fogadta a Ted Bundyról készülő forgatókönyveket. Több verzió is készült, végül belement abba, amelyik Bundy szerelme, Liz Kendall ( Lily Collins) szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány ( Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) Kendall könyvén alapszik, ezáltal új perspektívába helyezi Bundy személyét.

Mi több, később egy dokumentumfilmet is megjelentett Down to Earth címmel.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból