Zac Efron újratölti a Három férfi és egy bébi klasszikus filmet

Zac Efron, a High School Musical-trilógia üdvöskéje visszatér a gyökereihez és a Disney-vel karöltve a Három férfi és egy bébi klasszikusnak mondható film újradolgozásába fog. 

Új reboot-film a láthatáron 

A Három férfi és egy bébi filmet 1987-ben mutatták be, amelyben Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson is főszerepet játszottak. Azonban a hírek szerint a francia játékfilm főszerepébe Zac Efron bújik. 

zac efron
Zac Efron visszatér a Disney-hez / Fotó: Ben Rushton

Mostanában ráadásul sok-sok korábbi film kapott rebootot, főleg élő szereplősök esetében. A film rendezőjéről azonban egyelőre nincs hír, írja a Pop Culture. 

Bejött neki a Disney-s karrier

Zac Efron először a High School Musical-trilógia szívtiprójaként, Troy Boltonként robbant be a Disney világába. Mindez azonban akkora sikert jelentett számára, hogy később más, nagyobb filmekben – többek között az Újra 17-ben és a Szomszédokban – is szerepet kapott. Színészi tehetségét aztán Ted Bundy karakterét alakítva bizonyította be igazán. És ne feledjük el a Robert DeNiróval jegyzett filmet, a Nagyfater elszabadultat 2016-ból.

„Meg akartam csinálni ezt a filmet az áldozatokért” – Zac Afron Ted Bundy szerepéről mesélt

Zac Efron eleinte kételkedve fogadta a Ted Bundyról készülő forgatókönyveket. Több verzió is készült, végül belement abba, amelyik Bundy szerelme, Liz Kendall ( Lily Collins) szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány ( Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) Kendall könyvén alapszik, ezáltal új perspektívába helyezi Bundy személyét.

Mi több, később egy dokumentumfilmet is megjelentett Down to Earth címmel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból