Osváth Zsoltnak megvan a véleménye arról, hogy Zalatnay Saroltát felterjesztették Kossuth-díjra.

Zalatnay Sarolta múlt héten jelentette be, hogy jelölték a Kossuth-díjra, amire Osváth Zsolt is reagált, írja168.

“Jelenleg azt látjuk az országban, hogy nem baj, ha ültél börtönben, nem baj, ha 150 millióval károsítottál meg másokat, nem baj, ha 10 milliókkal károsítottál meg másokat, nem baj, ha másodjára is elítélnek, ettől függetlenül ha aláírod a Stop Gyurcsányt és a saját korosztályodban meghatározó, szavahihető ember bőrében tetszelegsz és őket is megpróbálod a Fidesz irányába tolni, akkor simán felterjeszthetnek Kossuth-díjra” – kezdte a YouTube-videójában.

Azért nekem ezzel van némi problémám. Az én adómból Cini most sok-sok millió forintnak lesz boldog gazdája, és van egy olyan érzésem, hogy ezt nem azoknak az embereknek fogja adni, akiket megkárosított.

“Van egy ilyen érzésem valahogy, hogy azok az emberek azóta sem látták a pénzüket és továbbra sem fogják. De úgy látszik, hogy a mai világban tényleg elég egy kicsit narancssárgát enned-innod, és akkor az sem számít, ha bűnöző vagy. És persze most mondhatod azt, hogy Zalatnaynak tisztelni kell a korát, de én azt gondolom, hogy megöregedni nem kunszt. […] Méltósággal-tisztességgel tenni, az már egy kicsit melósabb. Azt gondolom, hogy amikor a TV2 egyik legnézettebb műsorában szado-mazó szerkóban a saját számodat nem tudod leplaybackelni, akkor azért ott már van probléma.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.