Zámbó Krisztián elárulta, pontosan mi zavarja a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozattal.

Zámbó Krisztián édesapja, Zámbó Jimmy 65. születésnapja alkalmából nyilatkozott a Blikknek az elhunyt énekesről. Azt is elárulta, hogy a család már mindig egy héttel előtte elkezdte a születésnapi készülődéseket, és általában meglepetés tortával, apró ajándékokkal, meghitt családi körben töltötték az énekes születésnapját. 

A legendás énekes életét feldolgozó sorozatot, A Királyt a család legtöbb tagja élesen kritizálta, Krisztián most el is mondta, pontosan mi az, ami miatt elégedetlen édesapja ábrázolásával. Azt elismerte, hogy a rendező kiváló munkát végzett, és azzal is tisztában voltak, hogy sok fikciós elem lesz az alkotásban.

Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben – édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen.

“Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán. Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült” – magyarázta. Emellett hiányolta Zámbó Jimmy munkásságának részletesebb bemutatását, valamint nem tetszett neki, hogy nem az énekes hangján szólalnak meg a legendás slágerek, de összességében mégis elégedett az eredménnyel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.