Zanziman Ellie, aki olyan születési rendellenességben szenved, amely befolyásolja megjelenését, többször is az erdőbe menekült, miután a csúfolódók nyomorúsággá tették az életét.

Zanziman Ellie-t a “valódi Mauglinak” keresztelték el, mivel a szokatlan külsejű fiú az erdőbe menekült az emberek csúfolódása elől, és életvitelszerűen élt az állatok között, írjaDailyStar.

Mikrokefáliában szenved, egy olyan állapot, amikor a baba feje sokkal kisebb a vártnál. Iskolába sem járhatott, mert a falu elöljárói tévesen azt hitték, hogy nincs meg a szellemi képessége ahhoz, hogy az órán koncentráljon. A gúnyolódók elől Zanziman elmenekült falujából, és az erdőben töltött időt, élelem után kutatva. Ez azt eredményezte, hogy nem tudott beszélni, és füvön és növényeken kellett megélnie.
Ám amikor egy forgatócsoport megérkezett az afrikai országba, hogy dokumentumfilmet készítsen róla, az élete drámaian megváltozott. Miután a Zanzimanról szóló dokumentumfilmet az Afrimax TV leadta a YouTube-on, története vírusként terjedt a közösségi médiában. Az Afrimax TV létrehozott egy GoFundMe oldalt, amelyre a világ minden tájáról rengeteg adomány érkezett a nézőktől, hogy új életet építhessenek Zanzimannak és anyjának.
Zanziman Ellie Valodi Maugli Atalakulas
Zanziman Ellie Valodi Maugli Atalakulas 2
Az adományokat arra használták fel, hogy a ruandai Ubumwe Közösségi Központ sajátos nevelési igényű gyermekek iskolájába küldjék. Most újra családjával él a faluban, és öltönyben jár iskolába.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet