Zombiriasztást adtak ki a lakosok Floridában

A zombi-jelenség virágkorát éli. Raklapnyi film jelent meg az elmúlt években, sőt sorozatok is. Ide tartozik a The Walking Dead, Z, a világháború, Legenda vagyok és még sorolhatnánk. A floridai lakosok viszont kissé túlkapták: zombiriasztást adtak ki.

Sokan eljátszadoztunk már azzal a gondolattal, hogyan készülnénk fel egy esetleges zombiriadóra, zombitámadásra. És talán nem is véletlenül riadtak meg az emberek! Az egyik legnépszerűbb sorozat manapság, a The Walking Dead világában létezik Terminus nevű város, ahonnan a zombiriasztás is érkezett.

Walkingdead 963583
Zombi Floridában? / Fotó: Express

Vasárnap éjjel ugyanis az áramkimaradás mellett a zombik által jelentett potenciális veszélyre is figyelmeztette őket a városvezetés – írja a The Independent. A központilag kiküldött üzenetben a riadót Lake Worth és Terminus városrészekre adták ki. A figyelmeztetést helyi idő szerint hajnali 2 óra körül küldték ki körülbelül hétezer fogyasztónak.

No Title

BREAKING: Lake Worth falsely sends out ‘zombie’ alert during power outage https://t.co/LJOVesWFVU pic.twitter.com/7D5HPQovga

Benn Kerr, a város szóvivője később egy Facebook-posztban közölte, hogy Lake Worth-ben semmiféle zombiaktivitást nem észleltek. Emellett  vizsgálják ki küldte szét a téves riasztás üzenetét.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból