Hol van a hajszárító? Hol van a folyékony szappan utántöltője? Hova lett innen a hajkefe? Ha ilyen és hasonló kérdések záporoznak reggelente a fürdőszobai készülődés közben, akkor garantáltan nem jól indul a nap.

Éppen ezért érdemes a fürdőszoba berendezésére különös gondot fordítani, hiszen minden reggel, a felkelést követően, így vagy úgy, de mindannyiunk rutinjában szerepel a fürdőszobai vizit. Van, aki reggel szeret zuhanyozni és hajat mosni, másoknak gyorsabb lehet az itt tartózkodás.

Hogy ez a mindennapos folyamat zökkenőmentes lehessen, és ne kelljen állandóan a szükséges kellékek után kutakodni, igazán jó, ha a fürdőszoba berendezése praktikus, jól átgondolt. Ebben segíthetnek a klassz fürdőszobai bútorok, felszerelések és kiegészítő elemek.

Tele nélkülözhetetlen dolgokkal

Hogy a fürdőszoba kialakítása megfelelő legyen, érdemes a butorpiac.hu fürdőszobai magas szekrény oldalát felkeresni, ahol igen gazdag a kínálat. Ezek a remek tárolóbútorok a megfelelően megválasztott burkolatok, csempék és kiegészítők mellett alkalmasak arra, hogy a fürdőszobát, ezt a lakásban kitüntetett szerepet betöltő teret, igazán harmonikussá és maximálisan praktikussá varázsolják.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb helyiségről, egy keskenyebb vagy szélesebb magas szekrény lehetőséget kínál a sok-sok szükséges holmi elpakolására. Ezzel pedig el lehet érni, hogy a fürdőszobában rend legyen és ott mindig egyszerű legyen a takarítás is.

Kiegészítő elemek

Abba a helyiségbe, ahol általában a napunk aktív szakasza indul és befejeződik, érdemes igen nagy körültekintéssel és figyelemmel megválasztani a berendezést. Gyakran persze ez az egyik legparányibb helyiség az egész lakásban, ami nem teszi könnyűvé a feladatot.

Figyelni kell a megfelelő szellőzés kialakítására, a lámpatestek és szerelvények biztonságára és az optikai hatásokra is. A gondosan kiválasztott fürdőszobai bútorokkal igazán impozáns végeredményt érhetünk el.

Az ideális méretű fürdőszobai magas szekrénybe például minden belefér, ami kell. Ez igazán akkor jön remekül, amikor már gyerekek is vannak a családban. Ilyenkor gyakran érezhetjük úgy, hogy szinte mindenhol gyermekápolási eszközök vannak. Ha van, ahová el lehet őket pakolni, máris sokkal könnyebb az élet.

Csak ötletesen!

Az ideális fürdőszobai szekrények pont akkorák, hogy minden szükséges holmit, ha nem is tesznek láthatatlanná, de befogadnak. A hagyományos kialakítású, fiókos változatok mellett a praktikus kombinált típusok is megtalálhatók, de a falra szerelhető modern fürdőszobai szekrény is remek választás.

A mosdó alatti hely pont arra van, hogy egy odaillő szekrényt szereljünk fel oda. A tükör pedig nem csupán a szépítkezéshez elengedhetetlen, hanem optikailag is tágítja a teret és megsokszorozza a fényt. Egy jól kialakított fürdőszobában öröm a napot indítani és befejezni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

mikrobiomdiagnosztika.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 3

Mennyire ismered a saját mikrobiomod?

Már a középkorban sem volt idegen feltételezés, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok hatással vannak az egész szervezetünkre, az egészségünkre.

m18-hal-0-high-performance-led-area-light-3000-lm

Munkalámpák, fejlámpák, reflektorok a pontos munkához

Akkor döbbenünk rá, hogy mekkora szükségünk van a lámpákra a mindennapokban barkácsoláshoz, szereléshez, felújításhoz, amikor először akad el a munka amiatt, hogy a fényviszonyok nem megfelelőek, vagy az általános világítás nem elegendő.

logzi.com - 2024 augusztus - LinkMarketing - 2

Készletkezelés – a készletmozgások követése

A készletkezelés a vállalkozások egyik legkritikusabb, mégis gyakran háttérbe szorított eleme, akárcsak egy filmben, ahol a kulisszák mögött dolgozó stáb tagjai gondoskodnak arról, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.

httpsplakatnyomda.hu - 2024 augusztus - Cikk4

Miért érdemes egyedi tapétát készíttetni?

A mai cikkünkben ismét egy igazán izgalmas témát dolgozunk fel. Megmutatjuk, miért érdemes neked is egyedi tapétát készíttetni, és ez a faldekoráció hogyan járulhat hozzá a belső tér különlegességéhez és funkcionalitásához.

https-ecomodul.hu - 2024 augusztus - Cikk 4

Te mire használnád a saját bejáratú mobilházadat?

Talán nincs is még egy olyan sokszínű ingatlantípus a piacon, mint a modern, exkluzív színvonalat képviselő konténerház, amelyet számos szerepben tudunk alkalmazni, attól függően, hogy éppen mire van igazán szükségünk.

httpswww.saseskos.hu - 2024 augusztus - Cikk4

Egy várva várt társasjáték

Társasjátékokkal játszani jó. Ha pedig van egy kedvencünk, az még jobb. A legjobb pedig az, ha a kedvenc társasjátékunknak folytatása is lesz.

httpszakanyszerszamhaz.hu - 2024 augusztus - Cikk6

A hőlégbefúvók felhasználási lehetőségei

Igen, jól látod: egyetlen szórakoztatási céllal készült filmnek sem adnak a cikkünkhöz hasonló címet – ez sokkal inkább egy dokumentumfilmhez passzol. Ha utóbbira gondolunk, sokszor a száraz, aláfestő zenék nélküli, tényközlő alkotások jutnak eszünkbe, pedig a hőlégfúvók felhasználása igenis izgalmas terület.

hydroking.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 4

Kedvenc filmjeink megmutatják, hogy mi miatt aggódunk

Az apokaliptikus történetek iránti vonzalmunk rámutat arra, hogy mitől félünk a legjobban. Például már a koronavírus-járvány előtt is milliókat vonzottak a rejtélyes vírusokkal kapcsolatos filmek, mint amilyen a 2011-es Fertőzés.

premiumcardesign.hu - 2024 július - LinkMarketing - 2

A kipufogó hangzásának Beethovenje

Egy speciális kipufogórendszer által teljesítménynövekedés és nagyobb nyomaték érhető el. Ez hatással lesz a motor fordulatszám-tartományára is, így segítve az autó gyorsulását.