A Caliban és a Blessthefall melegít a Bullet For My Valentine-nak

Alakul a nyár legnagyobb metál bulija a Budapest Parkban: a decemberben bejelentett Bullet For My Valentine és Asking Alexandria mellett ugyanis a Blessthefall és a Caliban is színpadra áll. A lassan egynapos metál fesztivállá bővülő június 18. azonban tartogat még meglepetéseket.

A Bullet For My Valentine a kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál bandája, szenvedélyes, mégis gyilkos számaik virtuóz játékkal párosulnak. A walesi banda még sosem járt nálunk headliner koncerten, most 2016-os szigetes fellépésük után térnek vissza hazai rajongóikhoz. Sőt, a csapat nemrég Instagramon jelentette be, hogy befejezték hatodik albumuk munkálatait, így várhatóan elsők közt tombolhatunk az új anyagra.

A1fCuEGDJnL. SL1000
/ Fotó: A Bullet for my Valentine hivatalos Facebook-oldala

Ahogy az Asking Alexandria esetében is, akik tavalyi telt házas Akváriumbeli bulijuk után most Asking Alexandria című lemezüket mutatják be nekünk. A friss anyagon sokak örömére ismét első énekesüket, Danny Worsnopot hallhatjuk. Alig várjuk!

ASKING ALEXANDRIA – Alone In A Room

Asking Alexandria // OUT NOW CD/LP/Bundles: http://www.aalp5.com iTunes: http://smarturl.it/AALP5-IT Amazon: http://smarturl.it/AALP5-AM GooglePlay: http://s…

És ha ez a kettős még nem lenne elég, a New Beat ígéretéhez híven nemrégiben újabb zenekarokat is adott a line-uphoz, ám a sor még így sem teljes.

Az amerikai Blessthefall agresszív, mégis, érzelmekkel átszőtt emocore-t játszik.

Ők is új lemezzel készülnek, március 23-án jelenik meg a Hard Feelings, immáron a Rise Records színei alatt, a zenekar nyilatkozata szerint pedig a korong a régi zúzosabb Blessthefallra hajaz majd.

blessthefall – Hollow Bodies

blessthefall’s official music video for ‘Hollow Bodies’. Click to listen to blessthefall on Spotify: http://smarturl.it/BTFSpotify?IQid=BTFHB As featured on …

A legfrissebb banda a névsorban, a német metalcore színtér súlyos arcai, a Caliban. A banda dühös, velőtrázó üvöltéssel tűzdelt zenéjét már szintén nem kell bemutatni a hazai rajongóknak, akik elementáris erővel tarolják le a koncerttereket. És szintén nem hagynak bennünket friss album nélkül.

CALIBAN – Paralyzed (OFFICIAL VIDEO)

CALIBAN – Paralyzed (OFFICIAL VIDEO). Taken from the album “Gravity”. Century Media Records 2016. Directed by: Moritz Maibaum Produced by: Glasshouse Concepts

És bár a line-up még nem teljes, abban már biztosak vagyunk, hogy ez lesz a nyár legsúlyosabb metál-eseménye. A műfaj rajongóinak érdemes piros betűvel bevésni a naptárba, hogy június 18-án a Budapest Parkban a helyük.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. június 18., 15:45-től 22 óra

Helyszín: Budapest Park, Budapest

Jegyár: 6. 999 HUF elővételben; helyszínen 9. 999 HUF

Jegyfoglalás: ITT

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból