Különleges körülmények között született meg a népszerű zenekar új dala. A Legszebb szavak szövegét a közönség által megszavazott, Balatonra jellemző szavakból írták meg, a klipet pedig a magyar tengeren forgatták. A dal már a harmadik Margaret Island-albumhoz készült.

A Legszebb szavak című új dalhoz készült videó a Balaton vizén és Balaton felvidéken játszódik. Feltűnik benne az egyik legcsodálatosabb természeti értékünk, a Káli-medencében található Hegyestű is. Hujber Szabolcs szövegíró kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy a közönség által megszavazott nyertes szavakat, mint például „aranyhíd”, „hattyú”, „csúszda”, „levendula” stb. dalszöveggé fűzze. A rendező Galler András ’Indián’ egy dinamikus nyári klipet alkotott, amely nem csak a jó zenéhez, de egy kiadós balatoni kiruccanáshoz is kedvet csinál nekünk.

Margaret Island: Legszebb szavak a Balatonon / Fotó: BEOL

A forgatás alatt nem volt nehéz jó kedvre deríteni az együttes tagjait, hiszen szívvel-lélekkel kötődnek a Balatonhoz.

Amellett, hogy a szülővárosom Fonyód, a mai napig is mindig itt tartjuk alkotótáborunkat, és anno Fonyódon volt az első Margaret Island-koncert is.

Ha már kezdetek, a friss Artisjus-díjas zenekar tagjai ugyan többnyire budapestiek, de egy balatonboglári tehetségkutatón ismerkedtünk össze.

Margaret Island – Legszebb szavak (HIVATALOS VIDEOKLIP)

Budapest Park lemezbemutató 2018.09.21. https://www.facebook.com/events/1679389502096582/ Spotify: http://bit.ly/legszebbszavak-spotify Deezer: http://bit.ly/legszebbszavak-deezer iTunes: http://bit.ly/legszebbszavak-itunes Zene: Margaret Island Szöveg: Hujber Szabolcs Margaret Island: Lábas Viki Füstös Bálint Törőcsik Kristóf Gerendás Dániel Koltay Kurszán Verók Tamás rendező: Galler András ‘Indián’ – LosTiki Pictures operatőr: Szőke János, Szín Róbert gyártásvezető: Hollay Lóránt smink: Kovács Viki haj: Törjék Anna Max világosító: Vajda László Papi, Barna László Styling: Magos Andi Management: Ligeti Szilvi +36709454398 ligetiszilvi@gmail.com Hangmérnök: Bodnár Péter https://www.facebook.com/zsirafszand A hangfelvételek a Zsiráf Szand és a Kultúrpart Stúdióban készültek.

A forgatási helyszín se teljesen új, az egyik legelső videónk is itt készült. A „Legszebb szavakat” már a harmadik lemezünkhöz írtuk, és bevallom lesz a lemezen több dal is, amit a Balaton ihletett…” – meséli Lábas Viki, az együttes énekese, aki azt is elárulta, hogy az új album szeptember közepén fog megjelenni, melyet szeptember 21-én be is mutatnak a nagyközönségnek a Budapest Park záróbuliján.