A Legszebb szavak a Balatonon – A Margaret Island vízre vitte legújabb dalát

Különleges körülmények között született meg a népszerű zenekar új dala. A Legszebb szavak szövegét a közönség által megszavazott, Balatonra jellemző szavakból írták meg, a klipet pedig a magyar tengeren forgatták. A dal már a harmadik Margaret Island-albumhoz készült.

A Legszebb szavak című új dalhoz készült videó a Balaton vizén és Balaton felvidéken játszódik. Feltűnik benne az egyik legcsodálatosabb természeti értékünk, a Káli-medencében található Hegyestű is. Hujber Szabolcs szövegíró kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy a közönség által megszavazott nyertes szavakat, mint például „aranyhíd”, „hattyú”, „csúszda”, „levendula” stb. dalszöveggé fűzze. A rendező Galler András ’Indián’ egy dinamikus nyári klipet alkotott, amely nem csak a jó zenéhez, de egy kiadós balatoni kiruccanáshoz is kedvet csinál nekünk.

Dmoha20180601315
Margaret Island: Legszebb Szavak A Balatonon / Fotó: Beol

A forgatás alatt nem volt nehéz jó kedvre deríteni az együttes tagjait, hiszen szívvel-lélekkel kötődnek a Balatonhoz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amellett, hogy a szülővárosom Fonyód, a mai napig is mindig itt tartjuk alkotótáborunkat, és anno Fonyódon volt az első Margaret Island-koncert is. [/perfectpullquote]

Ha már kezdetek, a friss Artisjus-díjas zenekar tagjai ugyan többnyire budapestiek, de egy balatonboglári tehetségkutatón ismerkedtünk össze.

https://www.youtube.com/watch?v=E7LcZG9ZkhA

A forgatási helyszín se teljesen új, az egyik legelső videónk is itt készült. A „Legszebb szavakat” már a harmadik lemezünkhöz írtuk, és bevallom lesz a lemezen több dal is, amit a Balaton ihletett…” – meséli Lábas Viki, az együttes énekese, aki azt is elárulta, hogy az új album szeptember közepén fog megjelenni, melyet szeptember 21-én be is mutatnak a nagyközönségnek a Budapest Park záróbuliján.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból