A lottónyertes nő 22 milliót fizet annak, aki hajlandó járni vele

A skót nő nem takargatja szándékát: 22 milliót fizet annak, aki hajlandó vele járni. Van az a mondás: “a szerelemben nincs szerencsém”. Rá éppen igaz lehet.

A 23 éves edinburgh-i Jane Park minden idők legfiatalabb lottónyertese. A trollkodásának köszönhetően folyamatos résztvevője a médiának, gyakorta róla szólnak a hírek.

Amikor megnyerte a lottót, akkor be akarta perelni a lottótársaságát, mert hagyták nyerni 17 éves létére. Ezt követően, a tetejébe egy újabb szerencsejátékon is nyert.

Azonban hiába nyert egy raklapnyi pénzt, nem volt boldog, mint állította. Ennek megoldására új melleket és feneket szabatott magának. Örömmel is pózol új testével.

Acid Attack Euromillions Lottery Winner Lotto Jane Park Trolls Snapchat Instagram Youngest 608089
Jane Park, a 233 éves lottónyertes a mellét és a fenekét is átszabatta a nyereményből / Fotó: Mirror

Hiába az új fenek, az új mell és a mesés vagyon, akárhogyan próbálkozott, sosem jött össze a komoly kapcsolat Jane Park számára.

Egy focistával eljutott oda, hogy a szülőknek bemutatták, de hamar tovább nem haladt a kapcsolat. Ezt követően egy X-Faktor-versenyzővel és egy valóságshow-szereplővel is járt, de szintén kudarcba fulladt. 

És itt jövünk el történetünk fénypontjához: 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele. 

No Title

No Description

Megunta a várakozást, és ha máshogy nem megy, akkor a vagyonával segít a kapcsolati válságán. Állítása szerint sokszor a pénz az akadályozó tényező, emiatt nyílt kártyákkal játszik. Jane Park mindig attól félt, hogy vagyona miatt keresik a társaságát.

Videón, ahogy egy tanár véletlenül pornót vetített a diákjainak

Mint írja a 24.hu , először mindössze egy nőt lehetett látni, aki erotikus pózokban hergeli a kamerát. Ezt követően már a kamerát kezelő férfival foglalkozik inkább. 老師上課播錯影片糗大了,同學上課非常有精神 Ekkor tűnt fel a tajvani oktatónak, hogy nem Pitagorasz-tétel miatt ennyire lelkesek a srácok. 中国某所专科学校,学生在教室公用电脑中把老师上课要放的视频换成了色情片 Azonnal a gépéhez rohant a főiskolai tanár, hogy kikapcsolja a véletlenül elindított videót.

Hát, akkor úgy döntött, egy weboldalon várja a jelentkezőket. A szerencsés kiválasztott fizetést is kap: évi 60 ezer fontos juttatást. 

De itt még nincs vége: tévékamerák előtt interjúztatja a versenyzőket Jane Park lottónyertes. Sőt, a furcsa párkeresésből dokumentumfilm is készül.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból