A Nomad együttes Vissza a végál.om..ra című koncertlemeze digitálisan is megjelent!

A Nomad az ország egyik legjobb koncertzenekara. A Vissza a végál.om..ra dupla koncertlemez a Végál.om.. című első korong 10 éves jubileuma alkalmából 2017. június 3-án, a budakalászi Rockházban adott koncert anyagát tartalmazza. Az áprilisi fizikai megjelenés után az anyag nemrég digitális kiadásban is napvilágot látott. 

A digitális verzió június 3-án jelent meg. A libabőr-hatást kiváltó, a múlt értékeit a jelen energiáival egyesítő kiadvány ráadásul a főbb digitális platformokon is elérhető!  

Nomad – Oly csendes (Live at Rockház)

A Nomad Végál.om.. című bemutatkozó lemezének 10 éves évfordulója alkalmából koncertklipet készített az Oly csendes című dalra. Facebook: https://www.faceboo…

A dupla CD fizikai megjelenése napján, vagyis április 28-án, egy egészen exkluzív bulit adott a négyes. Az este folyamán minden olyan Nomad-dalt (szám szerint 15-öt!) eljátszottak, ami a koncertlemezen nem hallható. Annak érdekében, hogy a nagy kedvencek se maradjanak ki a programból, közönségszavazást indítottak, és a ráadásban a rajongók 5 kedvence került terítékre.

A koncertről felvétel készült, mely szintén megjelenik majd CD-n, így a Nomad első 10 évének minden dala megörökítésre kerül a jelenlegi felállás előadásában is.

Az este vendége a banda tavaszi turnépartnere, a Mudfield volt. A történés fényét pedig csak tovább emelte a tény, hogy április 12-én ünnepelte 5 éves születésnapját a zenekar Juhász Marcis felállása, így fergeteges szülinapi buli kerekedett az eseményből.

A srácok a közönség szeretete mellett számos szakmai elismeréssel is büszkélkedhetnek. 2015-ös A38-as koncertjükről az MR2 koncertfilmet forgatott. Márványmenyasszony című, harmadik albumuk Fonogram-díj jelölést kapott. Sajnálom című daluk révén Petőfi Zenei Díj jelölésben részesültek, és megannyi Petőfi Rádió hallgató fülébe belopták őszinte rock dallamaikat és szövegeiket.

Nomad Heroes 03 Small
Nomad / Fotó: Lángoló Gitárok

#web | #facebook | #instagram | #spotify 

Negyedik stúdióalbumuk pedig 2018 októberében jelenik meg.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból