A szakrendelői vizsgálóban lévő férfit kiküldték, mert a gondterhelt arcú Orbán Viktor elsőbbséget élvez

Orbán Viktor egy budapesti szakrendelőbe kényszerült menni, írja az Index. Azonban ahelyett, hogy várt volna a sorára, illedelmesen előretolakodott.

Ma reggel 8 körül az Index egyik kollégája 10-15 másik emberrel egy budapesti kórház szakrendelőjében várt a sorára. Mint meséli, a levegőtlen, forró folyosón az asszisztens egy álló ventilátort próbált beüzemelni, hogy elviselhetőbbé tegye a várakozást.  

Épp bement egy beteg, amikor kollégájuk szerint váratlan dolog történt:

Megjelent két szakállas testőr, majd a kórház igazgatójának kíséretében maga Orbán Viktor érkezett, elég gondterhelt arccal.

A beszámoló szerint Orbán udvarias volt, és megkérdezte az odakint várakozókat, hogy előreengedik-e.

Nem tudom, mi lett volna, ha valaki azt mondja, nem

– írja a kolléga. Mint mondja, jelezték a várakozók, hogy persze, tessék, más meg, ahogy ő is, halkan méltatlankodott.

Orban Viktor Korhaz E1524484384462
Orbán Viktor Kórházban / Képünk Illusztráció / Fotó: 24

Ekkor történt az ügy legmeglepőbb fordulata. A már a vizsgálóban lévő embert ugyanis visszaküldték a folyosóra. Az asszisztensnő odakint, mindenki más előtt megkérdezte tőle, hogy ugye nem baj.

AZT MONDTA, HOGY NEM.

Orbán bement, a testőrök kint vártak.

Ilyen pontosan, mint Bödőcs Tibor, még nem parodizálták ki Orbán Viktort – VIDEÓ

Bödőcs Tibornak nem ez volt az első videója a kampány-időszakban, a 2018-as országgyűlési választások kapcsán. Az előzőben Kovács András Péter barátját követte, ahol Gáboron és Emőkén keresztül hívta fel a figyelmet a választás részvételének fontosságára. Most Orbán Viktor bőrébe bújt, akit úgy parodizált Bödőcs Tibor, mint talán senki más korábban.

„Körülbelül öt perc múlva a miniszterelnök kezében egy recepttel kijött, megköszönte a türelmünket, a folyosón még smúzolt egy beteggel, aztán elment” – végződik a beszámoló.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból