A szexualitás fiatalon: The Anonymous Sex Journal

Alex Tieghi-Walker a The Anonymous Sex Journal alapítója. Fiatalok anonim módon beküldött szexualitással kapcsolatos történeteit publikálja, sok humorral és empátiával.

Az egész ott kezdődött, hogy egy barátja elmesélte a vele legutóbb megtörtént esetet egy buliban Tieghi-Walkernek. Mivel élőben a legtöbb barátja ennél sokkal félénkebbnek bizonyult, egy online platform létrehozása nagyban megkönnyítette a megosztást.

Az anonimitás lehetővé tétele után a szerző olyan sok sztorit kapott, hogy egy publikációba foglalta őket. Hat közlés után pedig a The Anonymous Sex Journal ugyanolyan humoros, mégis együttérző történetek sorozata, amelyek segítenek közösségi, feldolgozható élménnyé tenni a fiatalkori tapasztalatokat.

A kiadvány minden száma tematikus, illusztrációk teszik vidámabbá a történeteket. A hatodik számot Jeffrey Cheung illusztrálta, amely közreműködésről Tieghi-Walker úgy nyilatkozott, hogy

olyan, mintha azért létezne ez a kiadvány, hogy Cheung illusztrálja.

A The Anonymous Sex Journal az eszes illusztrációk, megrázó vallomások és teljes őszinteség frissítő kombinációja. Cheung pedig, mint a Unity queer skateboard és print közösség alapítója testhez simulóan illusztrálja a kiadvány történeteit.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból