Adidas hamarosan egy új sportmelltartó-kollekciót mutat be, de az egyik hirdetésében egyáltalán nem szerepel a melltartó. Ehelyett az Adidas tweetelt egy fotósorozatot, amely 25 pár csupasz mellet tartalmaz.

A hirdetés egyértelműen elérte a célját

Az Adidas szerdán tűzte ki a hirdetést a Twitter-oldalára, egy link társaságában, amely a melltartókollekcióhoz vezet, írja a CNN. A hirdetés szlogenje: #SupportisEverything.

Úgy gondoljuk, hogy a női mellek bármilyen formában és méretben támogatást és kényelmet érdemelnek. Ezért az új sportmelltartó kínálatunk 43 stílust tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt

– mondja a sportruházati márka a kampányban.

A hirdetésnek nyilvánvalóan a figyelemfelkeltés volt a célja, és nem meglepő módon el is érte a célját. A hirdetés rengeteg vitát váltott ki – bár a vita tárgya nem annyira a sportmelltartók vagy ez a konkrét új Adidas-kollekció volt. A Twitteren a nők és a férfiak egyaránt elmondták a véleményüket az Adidas marketingfogásáról, és a reakciók határozottan vegyesek voltak.

Valaki merésznek, más illetlennek gondolta a csupasz melleket mutató Adidas-reklámot

Egyes Twitter-felhasználók, főként női fogyasztók, azt mondták, szívesebben látták volna a melltartókat, mint a melleket. Mások szerint a hirdetés illetlen, vagy meglepte és összezavarta őket. Néhány felhasználó azonban merésznek nevezte a hirdetést, és dicsérték a márkát érte.

A sportmelltartó a legfontosabb edzéshez való ruhadarab a mellekkel rendelkezők számára. Az általa nyújtott önbizalom és tartás jelentős hatással lehet az ember teljesítményére és arra, hogy képes-e ragaszkodni a sporthoz... A képek célja, hogy bemutassák, milyen változatosak a mellek, különböző formájú és méretűek, ez pedig rávilágít arra, hogy miért a személyre szabott támogatás a legfontosabb

 – áll az Adidas CNN Business-nek adott közleményében.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet