Alföldi Róbert elárulta, mi az őszinte véleménye az elmúlt hetek eseményeiről.

Alföldi Róbert rendszeresen megosztja gondolatait az aktuálpolitikával kapcsolatban, legutóbb például azt mondta, a háború új megvilágításba helyezi a magyarországi választást is.

Most gondolkodásra buzdítja követőit, és kiemelte, úgy látja, a kormány a háborúról való kommunikációja is kizárólag a választásokról szól, írjaBlikk.

Nagyon durvul a kampány, nagyon sok információ van, nagyon sok hazugság van, egyre abszurdabb hazugságok vannak, de szerintem nagyon sok minden lelepleződött itt az elmúlt napokban. Semmi másról nem szól a magyar kormány politikája a háborúval kapcsolatban, mint a magyarországi választásokról

– mondta a színművész, majd hozzátette: „Választunk április 3-án, egy hét múlva. Gondolkozzunk! Igazából csak a tényeket, a történéseket kell figyelni. Ijesztő, ami történik Magyarországon! Ezért nagyon fontos, hogy adjunk esélyt annak, hogy megnézzük azt, hogy képvisel az ellenzék.” Ezután ajánlotta az Öt lecke a valóság felszámolásáról című dokumentumfilmet, amit “nagyon fontos”-nak nevezett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet