Elindult az Amazon Music Unlimited szolgáltatásának egy újfajta előfizetési modellje, írja a Designtaxi. A jelek szerint pedig úgy tűnik, nemhogy a Spotify-nak, de a Tidalnek is erős kihívója akadt.

A minap az Amazon Music Unlimited szolgáltatása részeként elérhetővé tett egy új előfizetési modellt. A HD Music Streaming 13 dollárba kerül és 50 millió zenét hallgathatunk vele. Az érdekesség azonban, hogy akár CD- és 24-bites minőségben is.

Amazon Music Streaming Jeff Bezos
Az Amazon Logója / Fotó: Getty Image

Ez a Tidal MQA-formátumával szemben (ami minimálisan tömörített) előrelépés, itt ugyanis teljesen tömörítetlen zenéről van szó. A Spotify, az Apple Music és a Google Play Music ezzel szemben szimpla MP3-formátumot használ. A felhasználóknak egy asztali applikációt kell csak letölteniük a használathoz.

Rengeteg ingyen filmet nézhetünk az Amazon streaming szolgáltatásával

Az idei évben az Amazon tulajdonú IMDB ingyenes streaming platformot indított útjára. Eleinte csak asztali gépeken lehetett nézni az ingyenes filmeket, de most végre iOS és Android eszközökön. Ha nincs Netflix vagy HBO GO előfizetésed, és nem bánod, ha egy-két reklám bezavar, akkor az IMDV TV tökéletes lesz a számodra.

Music HD szolgáltatást 90 napig ingyen próbálhatjuk ki, akár a 6 fős Family előfizetéssel is. Ha kedvet kaptál az audiofil zenehallgatáshoz, itt megteheted.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet