Korábban sosem látott fotók kerültek elő Amy Winehouse-ról, amelyeket legjobb barátja készített

2008 januárjában a 24 éves Amy Winehouse, aki éppen a Back to Black sikereit ünnepelte, Kelly Osbourne házában találkozott Blake Wooddal. Az énekesnő kártyából jósolt a 22 éves amerikai fotográfusnak, és kör ászt húzott. Ez a lap a tarotban az új szerelem születését és egy érzelmileg kiteljesítő időszak kezdetét jelképezi.

A kör ász a két fiatal Winehouse élete végéig szóló barátságának a szimbóluma lett. Tartós, szívmelengetően közeli, plátói baráti kapcsolat volt az övék. Blake Wood szemtanúja volt Amy legnehezebb pillanatainak is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Ez a szimbólum önmagában rá emlékeztet. Persze magára is tetováltatta. – És most már nekem is van egy ilyen tetkóm   [/perfectpullquote]

– meséli Wood.

Ezen a sztorin kívül volt más sorsszerű egybeesés is, ami miatt a két fiatal egymás barátságára volt teremtve. Amy Winehouse-nak kör ász tetoválása volt a gyűrűsujján, és Woodnak ugyanaz a keresztneve, mint Amy akkor éppen börtönben lévő férjének, Blake Fieldernek.

Amy Winehouse – Back To Black

Follow Amy Winehouse Facebook: www.facebook.com/amywinehouse Twitter: www.twitter.com/amywinehouse Instagram: www.instagram.com/amywinehouse Streaming: https…

Mint nagyon sokakat, a Back to Black segítette át Woodot is a szakításán.

A megismerkedésüket követő 2 évben Wood Winehouse-t fényképezte, amikor az énekesnő éppen békében volt a világgal.

Blake Wood szerint fotói az igazi Amy-t örökítették meg, távol a hírnév és csillogás őrült forgatagától.

Ezek az őszinte pillanatok egy békés Amy-t láttatnak bowlingozás közben, egy kocsmában, vagy Saint Lucia szigetén pihenve. Akaratlanul is árnyalják az Amy Winehouse-ról mint ikonról kialakult képet.

Most, 10 évvel a képek elkészülte után Wood Amy Winehouse címmel egy fotókönyvben jelenteti meg az énekesnőről készített fényképeket. Az album kör ásszal kezdődik. A könyv Blake Wood költői megemlékezése egy barátságról, amely örökre megváltoztatta az életét. A megjelenés dátuma július 23.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból