A ruhája miatt nem engedtek fel a repülőre egy nőt

Nem engedték felszállni Andrea Worldwide-ot a repülőgépre, mert “túlságosan kivágott ruhában szállt volna fel”.

Fel sem engedték a repülőgépre

andrea worldwide leszallitott no repulorol
A gif csak illusztráció

Andrea Worldwide Denverben szállt volna repülőre, hogy meglátogassa Puertó Ricói barátját, akivel távkapcsolatban él. Azonban a reptéren a fiatal nőt megállították a kapunál, félreállították, majd közölték vele, hogy a felsője túlságosan kivágott, így nem mehet fel a repülőre.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

200 dolláros utalványt ajánlott fel a légitársaság

https://www.instagram.com/p/B3d8JHelOVK/

A nő nagyon kínosnak érezte a szituációt, mindenki őt nézte. Nem értette, mi történik, hiszen törzsutasnak számított, és általában mindig ilyen ruhákat hord.

A CBS4-nak elmondta Andrea Worldwide, hogy azért sem érti, mert nincs előírva a United Airlines-nál dress code. Sőt, tagsági kártyával is rendelkezik, amely platina, hiszen nagyon sokat utazik a barátja miatt.

A denveri CBS4 megkérdezte a légitársaságot az ügyről.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A United Airlines-nál cél, hogy minden utasunknak komfortos és megfelelő utazást biztosítsunk[/perfectpullquote]

– írta a United Airlines sajtóosztálya.

andrea worldwide kivagott ruha instagram
Ez volt az állítólagos túlságosan kivágott ruha Worldwide-on / Fotó: CBS4

Pár perc várakozás után végül mégis át akarták engedni a kapun, ő viszont még ekkor is sértve érezte magát a megaláztatás miatt, ezért nyilvános bocsánatkérésre szólította fel a United Airlines légitársaságot – írja a CBS.

https://www.instagram.com/p/B7JzddUFryb/

Worldwide állítása szerint egy 200 dolláros (~90 ezer forint) utalványt is felajánlottak, de visszautasította.

Túl “meztelen” volt, így nem léphetett be a Louvre ajtaján egy influenszer

Az ausztrál Instagram-influenszer, Newsha Syeh is így járt, akiről, mint kiderült, túl kihívóan öltözött fel. A Cosmopolitan szerint egy már azóta törölt Instagram-posztban mérgelődött Newsha Syeh-re. Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit.

“200 dollár nem hasonlítható össze azzal a megaláztatással, amivel szembenéztem” – mondta Worldwide. Hozzátette, azért fordult a sajtóhoz és emelte fel a hangját ez ellen, hogy ne fordulhasson elő más nővel, talán egy másik légitársat választanak a United helyett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból