Az Angol Nemzeti Balett egykori táncosát 14 rendbeli szexuális zaklatással vádolják

Yat-Sen Chang, az Angol Nemzeti Balett egykori vezető táncosának a bíróság előtt kell felelnie, amiért három nőt zaklatott a tánciskolában, írja a The Guardian.

14 rendbeli zaklatással vádolják

A 48 éves Yat-Sen Chang óvadék ellenében távozhatott a Westminster bíróságról, egy rövid meghallgatás után. A kubai származású Changet 14 rendbeli szexuális zaklatással vádolják, a legfiatalabb áldozat 16 éves.

Yat Sen Chang
Yat-Sen Chang / Fotó: Jonathan Brady

Az állítólagos bűncselekmények a West London School of Dance tánciskolában történtek 2014 decembere és 2016 decembere között. A bíróság azzal vádolja Changet, hogy beleegyezés nélküli szexuális érintkezést folytatott a három áldozattal.

A cikk folytatódik a kövektező oldalon, lapozz!

Jelenleg a németországi Balett Kiel táncosa

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Yat-Sen Chang a kubai Matanzas-ban született és a Kubai Nemzeti Balett tagja volt 1989. és 1992. között, majd 1993-ban csatlakozott az Angol Nemzeti Baletthez, ahol 2011-ig vezető táncosként szerepelt. Olyan produkciókban táncolt, mint A diótörő, a Coppélia vagy a Hamupipőke. Chang jelenleg Németországban él a párjával és a németországi Balett Kiel táncosa.

Trey Songz énekest két nő vádolta meg szexuális zaklatással

Trey Songz énekest két nő vádolta meg szexuális zaklatással Még tavaly történt az eset Trey Songz (eredeti nevén Tremaine Neverson) énekes még 2018. január elsején zaklatott egy nőt Miami egyik klubjában. A sértett azt állítja, hogy az énekes privát asztalánál történt a zaklatás, amikor is Trey keze a nő ruhája alá tévedt, a hölgy engedélye nélkül.

Chang azzal a feltétellel távozhatott óvadék ellenében, ha nem lép kapcsolatba a vádlóival.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból