Követem Közélet Anna Wintour kiakadt azon, hogy Donald Trump fertőtlenítőivást javasolt:...

Anna Wintour kiakadt azon, hogy Donald Trump fertőtlenítőivást javasolt: „Csak Ön után!”

Promóció

A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour olyan mérges lett Donald Trump amerikai elnökre, hogy írt is róla egy vezércikket.

Anna Wintour vs Donald Trump

Promóció
- Advertisement -

A világ jelentős – józanabbik – része még mindig nem tért magához, amióta Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke élő egyenes adásban azt találta mondani, hogy a koronavírust fertőtlenítő injekcióval kéne gyógyítani vagy esetleg ki kéne állni egy kicsit a napra.

Anna Wintour és Naomi Campbell / Fotó: Naomi Campbell YouTube csatornája

„Nem vagyok orvos, de hát azért még van… tudják, micsodám” – mondta Trump, miközben a fejére mutatott, amikor megosztotta kiváló ötletét. Később persze azt mondta, hogy csak ironizált, amikor ezt az unortodox gyógymódot javallotta.

Trump korlátozza a CNN egészségügyi adatokhoz való hozzáférését

Az Amerikai Egyesült Államok alelnökének, Michael Pence-nek a szóvivője értesítette a CNN-t, miszerint a továbbiakban nem fogadhatják vendégként műsoraikban a kormány egészségügyi szakértőit mindaddig, amíg műsorszerkesztőik nem közvetítik a Trump-kormányzat napi járványügyi összefoglalóinak azon szegmenseit, amelyben az alelnök és a koronavírus elleni küzdelem érdekében felállított munkacsoport szakemberei szólalnak fel.

Úgy látszik, a világ jelentős részébe tartozik Anna Wintour is, aki szintén megdöbbent az elnök megjegyzésén. Olyannyira, hogy április 27-én írt a Vogue oldalára egy véleménycikket, amelyben felsorolta elnökségének minden baklövését. Arról sem feledkezett meg, hogy szerinte milyen lesz a poszt-covid világunk, valamint mi lesz a divat szerepe a jövő alakításában, amikor végre kiszabadulunk a karanténból.

Azt hiszem, mindenki túllépett már azon a gondolaton, hogy majd minden szépen visszaáll a régi kerékvágásba – kivéve az elnökünk, aki szerint fertőtlenítőt kellene inni egy kis napfénnyel megspékelve – erre mondom azt, hogy csak Ön után!

– fakadt ki a főszerkesztőasszony. Ezek után, ha Wintour mindezt komolyan gondolta, akkor viszont figyelnie kéne Trump Twitterét, aki nem szokta szó nélkül hagyni, ha beleszállnak – javasolta a cikket szemléző Dazed a főszerkesztőnek.

Anna Wintour poszt-covid divatvilága

A cikk további részében Wintour felvetett jópár kérdést a divatról és rólunk, fogyasztókról. „Vajon praktikusabbak leszünk majd? Többet akarunk majd egy egyenruhánál? Vagy az eddiginél jóval kreatívabbak és kifejezőbbek leszünk? Mit fogunk igazán értékelni? Mire lesz igazán szükségünk?” – tette fel kérdéseit.

Anna Wintour on Why She Pushed for Naomi’s First American Vogue Cover | No Filter with Naomi

No Description

Bár, nem meglepő módon egyelőre senki nem tud válaszolni ezekre a kérdésekre, azt mindenesetre világossá tette a Naomi Campbellel készült interjúban, hogy a divatiparnak be kell húznia a féket.

A divatipar egyre nyitottabb a plus size modellekre, Barbie Ferreira a Jacquemus új sztárja

Mint korábban kiderült, Bella Hadid modell a Jacquemus SS20 kampány egyik sztárja, de természetesen nem ő az egyetlen, aki a márkát képviselheti. Hadid mellett a francia márka nyári kollekciójának reklámarca, Barbie Ferreira is részt vesz a kampányban, írja a .

„Kevesebb divatbemutatót kell tartanunk” – mondta a mindig napszemüveget viselő Wintour a volt szupermodell új YouTube-csatornáján, a No Filteren. Hozzátette, hogy a divatot és a divattervezést meg kell becsülni, ugyanakkor le kell lassulni, hogy alaposan kiélvezzük, ne csak folyton azt figyeljük, mik az újdonságok, és mi jön még.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3