A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour olyan mérges lett Donald Trump amerikai elnökre, hogy írt is róla egy vezércikket.

Anna Wintour vs Donald Trump

A világ jelentős – józanabbik – része még mindig nem tért magához, amióta Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke élő egyenes adásban azt találta mondani, hogy a koronavírust fertőtlenítő injekcióval kéne gyógyítani vagy esetleg ki kéne állni egy kicsit a napra.

Anna Wintour Naomi Campbell
Anna Wintour És Naomi Campbell / Fotó: Naomi Campbell Youtube Csatornája

„Nem vagyok orvos, de hát azért még van… tudják, micsodám” – mondta Trump, miközben a fejére mutatott, amikor megosztotta kiváló ötletét. Később persze azt mondta, hogy csak ironizált, amikor ezt az unortodox gyógymódot javallotta.

Trump korlátozza a CNN egészségügyi adatokhoz való hozzáférését

Az Amerikai Egyesült Államok alelnökének, Michael Pence-nek a szóvivője értesítette a CNN-t, miszerint a továbbiakban nem fogadhatják vendégként műsoraikban a kormány egészségügyi szakértőit mindaddig, amíg műsorszerkesztőik nem közvetítik a Trump-kormányzat napi járványügyi összefoglalóinak azon szegmenseit, amelyben az alelnök és a koronavírus elleni küzdelem érdekében felállított munkacsoport szakemberei szólalnak fel.

Úgy látszik, a világ jelentős részébe tartozik Anna Wintour is, aki szintén megdöbbent az elnök megjegyzésén. Olyannyira, hogy április 27-én írt a Vogue oldalára egy véleménycikket, amelyben felsorolta elnökségének minden baklövését. Arról sem feledkezett meg, hogy szerinte milyen lesz a poszt-covid világunk, valamint mi lesz a divat szerepe a jövő alakításában, amikor végre kiszabadulunk a karanténból.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt hiszem, mindenki túllépett már azon a gondolaton, hogy majd minden szépen visszaáll a régi kerékvágásba – kivéve az elnökünk, aki szerint fertőtlenítőt kellene inni egy kis napfénnyel megspékelve – erre mondom azt, hogy csak Ön után![/perfectpullquote]

– fakadt ki a főszerkesztőasszony. Ezek után, ha Wintour mindezt komolyan gondolta, akkor viszont figyelnie kéne Trump Twitterét, aki nem szokta szó nélkül hagyni, ha beleszállnak – javasolta a cikket szemléző Dazed a főszerkesztőnek.

Anna Wintour poszt-covid divatvilága

A cikk további részében Wintour felvetett jópár kérdést a divatról és rólunk, fogyasztókról. „Vajon praktikusabbak leszünk majd? Többet akarunk majd egy egyenruhánál? Vagy az eddiginél jóval kreatívabbak és kifejezőbbek leszünk? Mit fogunk igazán értékelni? Mire lesz igazán szükségünk?” – tette fel kérdéseit.

https://www.youtube.com/watch?v=077-_zV5i-E

Bár, nem meglepő módon egyelőre senki nem tud válaszolni ezekre a kérdésekre, azt mindenesetre világossá tette a Naomi Campbellel készült interjúban, hogy a divatiparnak be kell húznia a féket.

A divatipar egyre nyitottabb a plus size modellekre, Barbie Ferreira a Jacquemus új sztárja

Mint korábban kiderült, Bella Hadid modell a Jacquemus SS20 kampány egyik sztárja, de természetesen nem ő az egyetlen, aki a márkát képviselheti. Hadid mellett a francia márka nyári kollekciójának reklámarca, Barbie Ferreira is részt vesz a kampányban, írja a .

„Kevesebb divatbemutatót kell tartanunk” – mondta a mindig napszemüveget viselő Wintour a volt szupermodell új YouTube-csatornáján, a No Filteren. Hozzátette, hogy a divatot és a divattervezést meg kell becsülni, ugyanakkor le kell lassulni, hogy alaposan kiélvezzük, ne csak folyton azt figyeljük, mik az újdonságok, és mi jön még.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet