A dél-karolinai Blythewoodban a szeptemberi forróságban a kocsiban felejtette egy apa az ikerfiait.

A bölcsőde előtt a kocsiban felejtette az ikreket

A húsz hónapos ikreket, Brycen és Brayden McDanielt szeptember 1-én holtan találták a dél-karolinai Blythewood település egyik bölcsődéje előtt, apjuk autójába zárva.

A hatóság azonban nem emel vádat az apa ellen. Az autóban bezárt ikrek halálát a hőség okozta, mert a férfi aznap elfelejtette őket beadni a bölcsődébe. Leon Lott, a megye rendőrkapitánya elmondta a sajtónak, hogy a férfit a tragédiát megelőzően „erős stresszhatás érte” munkahelyén, egy gyártóüzemben.

Apa Ikrek Halal Auto Bolcsode

„Az apa máshol járt fejben aznap. Meg volt róla győződve, hogy beadta a gyerekeket a bölcsődébe” – mondta a rendőrkapitány.

Amikor a férfi délután elment a bölcsődébe a gyerekekért, mondta neki a gondozó, hogy nincsenek ott, ekkor találta meg őket az autó hátsó ülésén, immár holtan, írja a People.

Az autó belseje közel 50 fokra melegedett

A férfi megpróbálta újraéleszteni a gyerekeket, de már túl késő volt.

„Biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan tette. Egész életében ezzel kell majd együtt élnie” – tette hozzá Lott.

A megyei halottkém szerint az autó belsejében az 50°C fokot is elérte a hőmérséklet, így nagyon hamar megtörtént a tragédia. Az ikrek halálát balesetnek minősítette, okának hipertermiát (a test túlmelegedése) állapított meg.

Lott a sajtótájékoztatón felidézte az apa kihallgatását, aminél elmondása szerint nem sok szívszorítóbbat hallott munkája során.

„Ilyen vegytiszta érzelmeket nem lehet tettetni” – nyilatkozta a kapitány.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet