Nem emelnek vádat az apa ellen, aki bezárva felejtette 20 hónapos ikerfiait az autóban

A dél-karolinai Blythewoodban a szeptemberi forróságban a kocsiban felejtette egy apa az ikerfiait.

A bölcsőde előtt a kocsiban felejtette az ikreket

A húsz hónapos ikreket, Brycen és Brayden McDanielt szeptember 1-én holtan találták a dél-karolinai Blythewood település egyik bölcsődéje előtt, apjuk autójába zárva.

A hatóság azonban nem emel vádat az apa ellen. Az autóban bezárt ikrek halálát a hőség okozta, mert a férfi aznap elfelejtette őket beadni a bölcsődébe. Leon Lott, a megye rendőrkapitánya elmondta a sajtónak, hogy a férfit a tragédiát megelőzően „erős stresszhatás érte” munkahelyén, egy gyártóüzemben.

Apa Ikrek Halal Auto Bolcsode

„Az apa máshol járt fejben aznap. Meg volt róla győződve, hogy beadta a gyerekeket a bölcsődébe” – mondta a rendőrkapitány.

Amikor a férfi délután elment a bölcsődébe a gyerekekért, mondta neki a gondozó, hogy nincsenek ott, ekkor találta meg őket az autó hátsó ülésén, immár holtan, írja a People.

Az autó belseje közel 50 fokra melegedett

A férfi megpróbálta újraéleszteni a gyerekeket, de már túl késő volt.

„Biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan tette. Egész életében ezzel kell majd együtt élnie” – tette hozzá Lott.

A megyei halottkém szerint az autó belsejében az 50°C fokot is elérte a hőmérséklet, így nagyon hamar megtörtént a tragédia. Az ikrek halálát balesetnek minősítette, okának hipertermiát (a test túlmelegedése) állapított meg.

Lott a sajtótájékoztatón felidézte az apa kihallgatását, aminél elmondása szerint nem sok szívszorítóbbat hallott munkája során.

„Ilyen vegytiszta érzelmeket nem lehet tettetni” – nyilatkozta a kapitány.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk