Több ezer ember előtt váltott nevet 10 év után a magyar zenekar

Több ezer ember előtt, tizedik születésnapi koncertjük végén jelentették be a zenekar tagjai, hogy ez volt az Apey and the Pea utolsó fellépése. A jubileum ugyanis egyben korszakváltást is jelent, a metál trió LAZARVS néven folytatja tovább.

Tíz év alatt az Apey and the Pea a hazai metálvilág egyik legjelentősebb zenekarává nőtte ki magát, és a külföldi jelenlétük is egyre erőteljesebb. A tízéves koncertjükkel azonban lezártak egy korszakot, és új fejezetet nyitnak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől LAZARVS néven folytatjuk tovább[/perfectpullquote]

– jelentették be a zenekar tagjai.

LAZARVS
Az Apey and the Pea új zenekari neve Lazarvs / Fotó: Bodnár Dávid

A LAZARVS októberben magyarországi klubturnéra indul a Stubbornnal, emellett a 2020 őszén megjelenő, Lazarus című lemezükön is dolgoznak.

Apey and the Pea: Az egész világ ellen buzdítunk – Interjú

A kecskeméti Félelem és reszketés után mi hír az Apey and the Pea zenekar háza táján? Állításuk szerint nem terveznek kecskét áldozni vagy kinyírni egymást. Azóta a NAGY-SZÍN-PAD legjobbjai közé beválasztották a bandát. Az Apey and the Pea tagjaival beszélgettünk.

„Ezzel az anyaggal zeneileg nagyon messzire megyünk. Hideg, helyenként kifejezetten morbid lesz, tele új dolgokkal” – mesélte Áron András „Apey”. A tervek szerint a LAZARVS első single-je és a hozzá tartozó videóklip tavasszal fog debütálni. A banda egyelőre nem változtatta meg a nevét a közösségi oldalain.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból