Az OnlyFans egyik modellje elkeseredett, miután megtudta, hogy az apja is fizetett a felnőtt-tartalmaiért – és még egy nyugtalanító kérést is hagyott neki.

Személyes ügyfele is volt

A modell Karla felfedezte, hogy apja egy teljes éven át fizető vásárlója volt az OnlyFans-tartalmainak – és még személyes ügyfele is volt, aki konkrét kéréseket kért. Csak akkor jött rá a hátborzongató igazságra apjáról, amikor az felhívta, hogy 150 dollárért játsszon valamit – bár nem ismerte fel a hangját, a háttérben az anyját hallotta – közölte a Daily Star.

Apja-Fizetett-Felnott-Tartalmu-Videoiert-Onlyfans
/ Fotó: Karlaramirezz1 / Tiktok
Karla a TikTok-oldalára lépett fel, hogy megossza traumatikus tapasztalatait. A videóban a következőket magyarázta, ahogy rájött „amikor az édesapám, igen, az én OF [OnlyFans] tartalmaimat NEM EGY, hanem KÉT fiókon keresztül vásárolta meg, és személyes ügyfelem volt mindkét fiókban több mint egy évig.”

TikTokon mindent elárult

A közzététel óta Karla videóját 3,3 millióan nézték meg, és sok embert elborzadt a történettől. A TikTok-felhasználók rengeteg megjegyzést hagytak, hogy némi támogatást nyújtsanak az OnlyFans-modellnek.
Az első válasz óta Karla több TikTok-videót is készített, amelyekben részletesebben elmagyarázza, hogyan szerzett tudomást apja megkérdőjelezhető viselkedéséről. A modell elmondta, hogy apja két számlát használt „Enrique” és „Marcos” néven – ami egyszer véletlenül pénzt küldött egy rossz számláról érkező, durva személyes kéréssel is.
Ez késztette arra Karlát, hogy gyanakodni kezdjen két ügyfelével. Amikor az apjával szembesült, az kezdett tagadni és dühös volt, de nem említette, miért. A teljes lelepleződés azonban csak a hívás során következett be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet