Arnold Schwarzenegger közvetlenül az orosz népet és katonákat szólította meg videóüzenetében, amiben a Kreml hazugságait részletezte.

Arnold Schwarzenegger üzenetében, amiről a Noizz is beszámolt, elmagyarázta, hogy “a Kreml lépéseket tett a másként gondolkodók és az invázióról szóló kritikus tudósítások elhallgattatására. Mostantól illegális a konfliktust “háborúnak” nevezni”.

Kiemelte azt is, hogy a becslések szerint 11 millió orosznak van családja Ukrajnában. “Minden egyes golyó, amit kilősz, egy testvért vagy egy nővért talál el” – emelte ki. – “Minden egyes bomba vagy gránát, ami leesik, nem az ellenségre, hanem egy iskolára, kórházra vagy otthonra esik”.

Schwarzenegger személyes példát is felhozott, és elárulta, édesapja, Gustav Schwarzenegger egész életét bűntudatban élte le, amiért a második világháborúban a nácik oldalán harcolt. 

Élete hátralévő részét fájdalomban élte le. Fájdalmat okozott a törött háta és a repeszek, amelyek mindig emlékeztették őt azokra a szörnyű évekre. És fájdalom a bűntudat miatt, amit érzett.

Ezután a filmsztár azt is elmondta, rengeteg pozitív élményt szerzett Oroszországban, és egy orosz súlyemelő, Jurij Vlaszov inspirálta, hogy sportolni kezdjen. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet