Árpa Attila édesanyja balesetet szenvedett, és mentő segítségére szorult. A színész nem volt megelégedve a tapasztaltakkal.

Nagyon sokára érkezett a mentő

Árpa Attila közösségi oldalán mesélte el, milyen benyomást szerzett a magyar egészségügyről, amiről a 24.hu is cikkezett.

Kapcsolódó cikk

Édesanyja elesett, beverte a fejét, és azonnal mentőt kellet hívniuk hozzá. Az erősen vérző seb miatt a hölgynek sürgős ellátásra volt szüksége, de a mentők csak 65 perccel később értek ki.

Árpa Attila megköszönte az orvosok munkáját

A baleset öt percre történt a Szent János Kórháztól, de mivel ott keddenként nem üzemel a sürgősségi ellátás, Árpa Attila édesanyját a fiumei úti intézménybe kellett szállítani.

Lehet, hogy Magyarország kurvára fejlődik és működik, és szarok rá, hogy most kinek a politikai nézeteit bántom ezzel, de a magyar egészségügy egy kibaszott katasztrófa. Minden tiszteletem az orovosoké, mentőké, ápolóké. Ők megtesznek mindent, ami tőlük telhető. Le a kalappal. De azok, akik hagyták, hogy ilyen szarban legyen és maradjon az egészségügyünk, na azok is várjanak majd 65 percet a mentőre, ha legközelebb baj van

– zárta posztját Árpa Attila.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet