Autóban szexelő rendőrtisztet vettek videóra

Felfüggesztették a szexelő rendőrtisztet a szolgálatból.

A szexelő rendőrtisztet videóra vevőnek komoly indoka volt a rögzítésre

Különös eseményeket észlelt egy wisconsini barkácsbolt parkolójában egy Marcel Scott nevű férfi.

Szeptember 16-án délután (azaz fényes nappal) a szemtanú arra lett figyelmes, hogy valami történik egy jelöletlen rendőrautóban. Amikor közelebb ment, meglátta, hogy egy rendőrtiszt és egy nő között épp szexuális aktus zajlik a kocsiban. Scott azt mondja, először azt hitte, hallucinál, amikor látta az égnek meredő lábakat.

Azonnal elővette a telefonját, és rögzíteni kezdte a történteket – sőt: jelezte is az autóban tartózkodóknak, hogy videót készít.
A rendőr a kocsiból próbálta „elhessegetni”: kezével intett Scottnak, hogy távozzék, de a szemtanúnak esze ágában sem volt megszakítani a felvételt. Mint utóbb elmondta: jó oka volt, hogy felvegye a történteket: azt szerette volna ezzel bizonyítani, hogy senki sem állhat a törvények felett.

BREAKING Madison police officer having sex in a squad car.

9/16 A Madison Wisconsin Police officer was put on administrative leave for having sex in a squad car. In the video you can hear the person saying: "This the...

Egy évvel ezelőtt ugyanis Madisonban lelőtték Scott 11 éves lányát, Anisát, és miközben az utcákon gyilkosságok történnek, a nyomozók előtt halomban állnak a megoldatlan bűnügyek, a rendőrök láthatóan maguk is áthágják a törvényeket. A madisoni rendőrség időközben felfüggesztette a videóban látható tisztet.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk