Felfüggesztették a szexelő rendőrtisztet a szolgálatból.

A szexelő rendőrtisztet videóra vevőnek komoly indoka volt a rögzítésre

Különös eseményeket észlelt egy wisconsini barkácsbolt parkolójában egy Marcel Scott nevű férfi.

Szeptember 16-án délután (azaz fényes nappal) a szemtanú arra lett figyelmes, hogy valami történik egy jelöletlen rendőrautóban. Amikor közelebb ment, meglátta, hogy egy rendőrtiszt és egy nő között épp szexuális aktus zajlik a kocsiban. Scott azt mondja, először azt hitte, hallucinál, amikor látta az égnek meredő lábakat.

Azonnal elővette a telefonját, és rögzíteni kezdte a történteket – sőt: jelezte is az autóban tartózkodóknak, hogy videót készít.
A rendőr a kocsiból próbálta „elhessegetni”: kezével intett Scottnak, hogy távozzék, de a szemtanúnak esze ágában sem volt megszakítani a felvételt. Mint utóbb elmondta: jó oka volt, hogy felvegye a történteket: azt szerette volna ezzel bizonyítani, hogy senki sem állhat a törvények felett.

BREAKING Madison police officer having sex in a squad car.

9/16 A Madison Wisconsin Police officer was put on administrative leave for having sex in a squad car. In the video you can hear the person saying: "This the...

Egy évvel ezelőtt ugyanis Madisonban lelőtték Scott 11 éves lányát, Anisát, és miközben az utcákon gyilkosságok történnek, a nyomozók előtt halomban állnak a megoldatlan bűnügyek, a rendőrök láthatóan maguk is áthágják a törvényeket. A madisoni rendőrség időközben felfüggesztette a videóban látható tisztet.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet