Az Instagramon felfedezett lány az első fekete modell Naomi Campbell után, aki megnyitotta a Prada divatbemutatóját

A 20 éves Anok Yai Egyiptomban született szudáni szülők gyermekeként. Az Egyesült Államokban  nőtt fel. Egy casting ügynök szúrta ki az Instagramon tavaly, amikor a Howard Egyetem végzett diákok visszatérésére rendezett eseményén egy róla készített kép bejárta a netet.

Nem sokkal ezután leszerződött a Next Model Managementhez. Februárban pedig már azzal került a címlapokra, hogy Naomi Campbell után, 1997 óta ő az első fekete modell, aki megnyitotta a Prada divatbemutatóját

A Dazednek elmondta, hogy nagyon szeretné megváltoztatni a divatipar szépségről alkotott felfogását, és a sokszínűség mellet kampányol.

“Nem mindenkinek van világos bőre, egyenes haja és kék szeme, és éppen ebben van a szépség” – vélekedik Yai.

Uupfx4Vb2M377Ec6Prvomytu6Y
Ennek Az Insta-Fotónak Köszönheti Bámulatos Karrierjét Yai / Fotó: Anok Yai Instagram-Oldala

Saint Laurent, Vuitton és Versace is foglalkoztatja, és az a Brianna Capozzi készített róla finoman szürreális fotósorozatot, akiről nemrég mi is írtunk. Valószínűleg sokat hallunk még Anok Yairól.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk