Követem Design Az olasz Vogue rávilágít a divat és a politika...

Az olasz Vogue rávilágít a divat és a politika kapcsolatára

Promóció

A The Photo Vogue Fesztivál visszatér, és kíméletlenebb, mint valaha. David LaChapelle, Steven Meisel, Tim Walker elmossák a határokat a divat és a politika között. 

Promóció
- Advertisement -

Tavalyi debütálása után, a Vogue Italia Photo Vogue Festival-ja ismét beveszi Milánót 2017-ben. November 15-19. között számos kiállítás fogja szemléltetni szerte a városban, hogyan kapcsolódik össze a politika és a divat. A kiállítások nem csak a feltörekvő tehetségekkel foglalkoznak, hanem az 50 éves Vogue Italia archívumból is szemezget majd megmutatva, hogyan viszonyult a magazin olyan témákhoz, mint a gender, identitás, környezettudatosság.  A késői Franca Sozzani vezetőség alatt számos példát találunk olyan úttörő alkotásokra, mint a 2008-as Black Issue is.

Olyan világhírű fotósok munkáival is találkozhatunk majd, mint Bruce WeberDavid LaChapelleEllen von UnwerthMiles AldridgePeter LindberghSteven Meisel és Tim Walker, csak hogy néhányat említsünk.

A kiállítás azt is megmutatja, hogy a fotózás az iparágon belüli viták katalizátora volt, retrospektív vizuális archívumokat használva a plasztikai sebészet morbid megszállottságainak feltárására.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3