Követem Élet + Stílus Az Unicef videójában mindenki Beyoncéval ünnepli a Nemzetközi Lánygyermekek...

Az Unicef videójában mindenki Beyoncéval ünnepli a Nemzetközi Lánygyermekek Világnapját

Promóció

Emlékeztek, hogy a minap milyen bájos üzenet feszített az üzenőfal tetején a Facebookon? Nem csak Zuckerberg mosolyogtatott meg aznap kedves üzenetével, hogy a ma lányai a jövő vezetői, hanem az UNICEF is.

Promóció
- Advertisement -

A lánygyermekek ötödik világnapja alkalmából Beyoncé Freedom című számát lypsincelik el kislányok a világ minden tájáról. 

UNICEF on Twitter

❤️ this @Beyonce song for #DayoftheGirl! What is freedom for girls to you? We’ll go 1st. #FreedomForGirls is living w/o fear of violence. https://t.co/0bIDHtjI4K

Tweetjében az UNICEF felhívta figyelmünket arra, hogy milyen fontos olyan jövőt teremteni, ahol a lányok nincsenek veszélyben, hogy félelemtől és erőszaktól mentes életet tudjanak élni. 

Az, hogy a lányok biztonságára nagy erőt fektetünk, mindannyiunk érdeke, hiszen így egy virágzóbb és boldogabb életet tudunk majd  teremteni az ő segítségükkel

Az idei év szlogenje is EmPOWER girls: Before, during and after conflict alatt fut. Minden ötödik percben egy lány erőszak áldozataként veszti életét a világon. Négyből egy lány gyermekként házasodik meg, 63 millió lány megcsonkított nemi szervvel él a világon. A lányok kétszer annyi eséllyel lesznek HIV fertőzöttek. Az Unicef videója nem csak egy heppi Beyoncé dalocska, hanem komolyan hívja fel a figyelmünket arra, hogy nem lehet annyira kicsi egy ember, hogy ne halljuk meg a segélykiáltását. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3