Gondoltad volna, hogy természetes módszerekkel is megállapítható a születendő baba neme?
Az egész család és ti magatok is azonnal a baba nemét kezditek el találgatni és terveket szőni, hogy mi lesz, ha… Az ultrahang feltalálása előtt is használtak különböző módszereket a születendő gyermek nemének megállapítására. A világ minden pontján megvoltak erre az ősi praktikák, melyeknek hatékonyságában szentül hittek. Természetesen, pontosságuk megkérdőjelezhető, és semmiképp sem mérhető az orvosi módszerekéhez, de ha a kíváncsiság már nagyon gyötör, te is kipróbálhatod őket!

Fokhagyma teszt

Egyél meg egy gerezd fokhagymát. Ha a bőrödön utána sokáig érzed az illatát, fiút vársz. Ha néhány nappal később már nyoma sincs annak, hogy fokhagymát ettél, a hiedelem szerint, lánygyermek rejtőzik a hasadban.

Szódabikarbónás teszt

Tégy 2 evőkanál szódabikarbónát egy átlátszó kis tálkába és önts rá vizeletet. Ha a keverék habzani kezd, fiúval vagy várandós. Ha sima marad, lány születésére számíthatsz.

Kapcsolódó cikk

Hagyomány Otthoni Módszer Terhesség Terhességi Teszt Életmód

6 opció, ha nincs kéznél a teszt: Így állapíthatod meg otthoni módszerekkel a terhességet

A terhességnek sokféle tünete van, leginkább pedig a menstruáció kimaradása figyelmeztet rá.

Elolvasom a cikket »

Vöröskáposztás teszt

Vágd fel a vöröskáposztát és tedd egy tálba. Önts rá annyi forrásban lévő vizet, hogy ellepje a káposztát. Hagyd állni 10 percig. Öntsd le róla a vizet egy átlátszó pohárba. Ehhez adj egy kevés vizeletet. Ha a színe lilára változik, fiad lesz, ha rózsaszínre, lányod.

Pattanás teszt

Állítólag, ha lánnyal vagy várandós, az “ellopja” a szépségedet. Ezért lesz foltos és pattanásos a bőr terhesség alatt. Ha a bőröd továbbra is olyan marad, mint volt, akkor fiúgyermeket vársz.

Maja teszt

A maják a születendő gyermek nemének meghatározásakor azt vették figyelembe, hogy hány éves volt fogantatáskor és melyik évben született. Ha a születési éve és a fogantatáskor betöltött életkora is páratlan vagy páros szám, akkor lány van a pocakban. Ha az egyik páros, a másik páratlan, akkor fiú.t bontogatta szárnyait.

Kívánós teszt

Ha terhességed alatt a sós ételek után sóvárogsz, fiúra készülhetsz, de ha folyton édeset ennél, nagyobb az esélye, hogy lányod lesz.

A cikk a Bright Side angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.