Baba Vanga azt mondta, jövőre lesznek hatalmas földrengések és cunamik is a Földön. Várható ivóvízhiány és sáskajárás is a "balkáni Nostradamus" szerint.

Reméljük, Baba Vanga jóslatai nem válnak valóra

Ugyan már 1996-ban meghalt Baba Vanga, a bolgár jövendőmondó következő esztendőre vonatkozó jóslatai minden év végén megjelennek. Egyelőre csak remélni lehet, hogy a vak jósnő 2022-es látomásai közül egyik sem valósul meg, ugyanis semmi jót nem várhatunk, ha mégis igaza lesz, írja a Daily Star.

A látását még 12 éves korában elveszítő javasasszony szerint jövőre tényleg megérkeznek a földönkívüliek a bolygónkra. A jóslat szerint az idegenek az élet jeleit kutatták az Oumuamua előreküldésével. Mivel megtaláltak minket, hamarosan tiszteletüket teszik a Földön, de egyáltalán nem lesznek barátságosak.

Újabb világjárvány jöhet?

A “balkáni Nostradamus” szerint 2022-ben hatalmas földrengések és cunamik várhatók, melyek elsősorban Ázsiát és Ausztráliát sújtják majd. Ezzel párhuzamosan más országokra pedig ivóvízhiány vár a következő 12 hónapban, aminek „súlyos politikai következményei lesznek”, hiszen alternatív vízforrásokat kell keresniük.

Kapcsolódó cikk

Ha mindez nem lenne elég, a bolgár jós szerint készülhetünk az újabb világjárványra. A pusztító vírus Szibériából érkezik majd, ahol sokáig a fagyott talaj zárta magába, de a globális felmelegedés miatt kiszabadul az egyelőre ismeretlen kórokozó.

A képernyők rabjai leszünk

Baba Vanga szerint az új járvány szabályosan letarolja majd a bolygót.

A jóslatban külön kitér Indiára, ahol a nyári csúcshőmérséklet eléri az 50 Celsius-fokot, emiatt sáskák lepik el a termőföldeket. A rovarok pusztítása miatt az országban éhínség alakul ki.

Végezetül jövőre minden korábbinál többen lesznek a képernyők rabjai, vélte Vanga. Egyre nagyobb teret nyer majd a virtuális valóság, a közösségi média és a streaming-csatornák.

Utóbbi lehetségesnek is tűnik. Mint megírtuk, Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója átkeresztelte a platformot, ezentúl Meta a Facebook. Terve szerint a felhasználó nem csupán beléphet majd egy virtuális térbe, ha akar, de dolgozhat és élhet is benne. Ehhez viszont rengeteg új funkció szükséges, amik ma még nem állnak rendelkezésre. Ám javában fejlesztik az oldalt erre a célra.

A perui sámánok is jövendöltek

A balkán Nostradamushoz képest a perui sámánok némileg konzervatívabbra vették a jövendölést. Az Euronews szemléje szerint a perui sámánok december 29-én egy kevés gyógynövénnyel megfüstölték Joe Biden, Vlagyimir Putyin és a mexikói elnök Manuel López Obrador fotóját egy tisztító rituálé keretében, majd a következő megállapításokra jutottak:

  • a koronavírus enyhébb formában ugyan, de velünk marad, amolyan családtagként
  • emiatt a gazdasági nehézségek is elkísérnek minket
  • Oroszország pedig nem fogja megszállni Ukrajnát, erről ők sámánok külön is gondoskodnak, hogy ne legyen semmilyen fegyveres konfliktus.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.