Egy riporter váratlanul megijesztette nézőit, amikor a tévében élő riport adása közben elütötte egy autó.

Mintha mi sem történt volna

Tori Yorgey, aki a WSAZ-nál, egy NBC-hez kapcsolódó műsorszolgáltatónál dolgozik Nyugat-Virginiában, az utcán jelentkezett be élő adásba, hogy egy vízvezeték szivárgásról tudósítson. Amíg Tim Irr-rel beszélgetett a kamera előtt, egy óvatlan sofőr elütötte – írta a Daily Star.

Baleseet-Ujsagirot-Elutotte-Auto-Felkelt-Riport-Tori-Yorgey
/ Fotó: Wsaz
Az interneten megosztott felvételeken Tim hallgatja, és várja a jelzését, miközben egy autó hátulról közeledik, elüti és a kamerát is lesöpri.
“Úristen, most elütött egy autó! De semmi bajom. Elütött egy autó, Tim, jól vagyok. Fú! Minden rendben van” – mondta a riporter, majd gyorsan felpattant és odaszólt az autósnak, hogy minden rendben van-e vele is.

Hölgyem, ön olyan édes, örülök, hogy jól van. Minden rendben. Tudja, ez az utolsó hetem a munkában, és azt hiszem tudtam, hogy ez meg fog történni

– tette hozzá viccelődve.
Baleseet-Ujsagirot-Elutotte-Auto-Felkelt-Riport-Tori-Yorgey-2
/ Fotó: Wsaz

Tim, aki a stúdióból nézte mindezt végig, csak annyit tudott  mondani, hogy ez volt az első ilyen eset a TV-történelemben.

Nem először ütötték el

Tori később elárulta, hogy nem először ütötte el egy autó, egyetemista korában volt hasonló balesete.
Baleseet-Ujsagirot-Elutotte-Auto-Felkelt-Riport-Tori-Yorgey-3
/ Fotó: Wsaz
A nézők teljesen megdöbbentek, és online kommenteltek a történtekkel kapcsolatban. Néhányan felfigyeltek a műsorvezető túlságosan nyugodt reakciójára, amikor az incidenst figyelte és megszólták.
“Látta, hogy elütötte egy autó, ő pedig azt mondja rá, hogy “hát ez az első alkalom élő TV-ben”. Az ízléstelenség helyett, szólnia kellett volna valamit, hogy megszakítsa a műsort” – írta egy kommentelő.
Tim azzal védekezett, hogy az élő monitor messze volt, ő nem látta mi történik, és csak az audiovevőjén keresztül követte az eseményeket.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.