A Batwoman sztárja, Javicia Leslie elkezdte felfedni szuperhős-szerelését

Javicia Leslie új főszereplőként érkezik a Batwoman második évadába, miután Ruby Rose tavasszal bejelentette, hogy kiszáll. 

Gotham új hősnője egy tipikus antihős

A Batwoman új sztárja, Javicia Leslie megmutatta, hogy mutat majd Gotham új hőse, Ryan Wilder szerepében, írja a Variety. A színésznő pénteken egy képet osztott meg az Instagramon, amelyben a más jól ismert álarcban és vörös hajjal látható.

javicia leslie batwoman
Javicia Leslie / Fotó: Javicia Leslie

„Vigyázz, Gotham! Beöltöztem és készen állok. Várjatok, amíg Ryan Wilder megkapja a saját denevérruháját” – írta a kép mellé Leslie, jelezve, hogy várhatóan rászabott, új tervezésű ruhát fog kapni a sorozat alkotóitól.

Henry Cavill alig várja Az Igazság Ligájának Zack Snyder-féle verzióját

Reméljük, Martin Scorsese nem szól meg minket, hogy az utóbbi időben sokat foglalkozunk a szuperhős-mozikkal. Beszámoltunk róla, hogy Michael Keaton közel három évtized után ismét magára öltheti Batman jelmezét, megnyugtattuk a rajongókat, hogy a Batwoman karaktere Ruby Rose kiszállása után is megmarad, és bemutattuk, hogy verekednek a szuperhősnők a homeoffice-ban.

Leslie új szereplőt fog alakítani, akiről egyelőre annyit árultak el, hogy szerethető, bolondos és megzabolázhatatlan karakter. Egyáltalán nem összemérhető elődjével, Kate Kane-nel, akit Ruby Rose formázott meg, és aki májusban sokkolta a rajongóit, amikor bejelentette, hogy távozik.

Look out, Gotham, I’m suited up and ready to go… But just wait until Ryan Wilder puts her own spin on the Batsuit. @cwbatwoman

No Description

Az új hősnő a gothami városi rendőrséget kijátszva évekig drogfutárként dolgozott, fájdalmát rossz szokások mögé rejtette. Ryan nyíltan leszbikus, nyers, szenvedélyes és esendő, azaz mindenben az amerikai hőstípus ellentéte.

Vajon visszatér még Kate Kane?

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek az első fekete színésznő, aki eljátssza a híres Batwoman szerepét a tévébe. Biszexuális nőként megtiszteltetés, hogy szerepelhetek ebben az LGBTQ+ közösség számára egészen úttörő sorozatban” – nyilatkozta korábban Leslie.

Ruby Rose majdnem lebénult a Batwoman forgatása közben

Most azonban egy másik balesetről ír Ruby Rose az Instagram-oldalán, írja a brit . A Batwoman forgatása közben sérültek a csigolyái, és a gerincprobléma, illetve krónikus fájdalom miatt azonnali beavatkozásra volt szükség. – írta az Instagramján. https://www.instagram.com/tv/B25wG_PJlno/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix A csigolyákkal egy kaszkadőr jelenet után volt probléma, és a színésznő a karjait sem érezte.

A Batwomant a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közösen készíti Caroline Dries, Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns executive producerekkel közösen. A sorozat második évadát jelenleg Vancouverben forgatják. Bár korábban Dries ígéretet tett arra, hogy Ruby Rose távozásával Kate Kane karaktere marad a sorozatban, róla egyelőre nem érkezett hír. A CW csatorna januárban tűzte műsorára a sorozatot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból