Vajon mit szól ehhez a korábbi reality celeb?

Több műsorból is szivárogtatott Baukó Éva

Az elmúlt időben az RTL Magyarország több, saját gyártású műsorának győztesének nevét is kiszivárogtatta nyilvánosan Baukó Éva, a Való Világ és a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality egykori egyik szereplője.

A Blikk szerint először a Survivor győztesének nevét árulta el, majd nemrégiben a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP végkifejlete kapcsán szivárogtatott. Amikor pedig azzal vádolták meg, hogy a konkurens TV2 beépített embere, a Farm VIP-vel kapcsolatban is megszólalt.

Jogi útra tereli az RTL Magyarország az ügyet

Az RTL Magyarország A Konyhafőnök hivatalos Facebook-oldalának egyik posztja alatt, kommentben válaszolt vasárnap. Ebből kiderül, hogy a szivárogtatókkal szemben megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Mint írta a vállalat, sajnálattal tapasztalták, hogy az utóbbi hetekben több műsoruk végkimenetelét (kiesők, győztesek nevei) megpróbálják nyilvánosságra hozni a közösségi médiában. Itt a televíziós vállalat nem nevesítette meg Baukó Évát, csak “egyesekre” hivatkozott.

Mint hozzátették, úgy gondolják, a műsoraikat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, azt elismerték, hogy sokaknak bosszúságot okozhat, hogy “vannak, akik rosszindulattól vezérelve vagy éppen a népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat”. Emiatt biztosították a nézőiket, hogy műsoraikat maximálisan élvezhessék, ennek érdekében pedig jogi lépéseket is tesznek a “szivárogtatók ellen”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet