Bezár a Beat On The Brat, elhagyják a Nyár utcai helyszínt

Noha még januárban a Beat On The Brat úgy tájékoztatta a közvéleményt, a „bezárástól nem kell tartani”, végül mégis költözniük kell.

A Beat On The Brat bezárásával egy korszak zárul le

Bezár a népszerű, erzsébetvárosi Beat On The Brat, a bulinegyed egyik kultikus helye. (Az amerikai punkrock zenekar, a Ramones 1976-ban jelentette meg azonos nevű dalát, amely inspirálta a klub nevét.) A bezárást a Facebookon jelentették be, amelyben összekötötték a Daft Punk 28 év utáni feloszlásával: „most, hogy a Daft Punk feloszlott, mi is lehúzzuk a rolót.”.

Beat On The Brat Bezaras Oka
A Beat On The Brat bezár, legalábbis a bulinegyed megszokott helyszínén / Fotó: MTI

Ugyanakkor azt is hozzátették: „aggodalomra semmi ok”, mert más helyszínen mindenképp vissza terveznek térni, hogy újranyissanak.

A Beat On The Brat vezetői az elkövetkező napokban kiárusítják a klub sör- és üdítőkészletét. Sőt, támogatói árverést is szerveznek a klub ereklyéiből (plakátok a falól, szórólapok, a mosdóban lévő tükör, diszkógömb stb.).

Korábban bizakodó hírekről tájékoztattak a klub vezetői

Idén januárban derült ki, hogy a Beat On The Brat helyszínét a tulajdonos árulja közel 50 millió forintért. A hirdetést azóta eltávolították, vélhetően a csütörtöki bejelentés előtt valaki megvásárolta.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A klub vezetője elmondta: az ingatlant már január előtt is árulta a tulajdonos a bérlővel, vagyis a szórakozóhellyel együtt. Azonban akkor úgy informálta a sajtót a klub vezetősége, hogy „szerencsére a bezárástól nem kell tartani, mert az eladás független a járványhelyzettől.”

Hozzátették: „A klub bérleti szerződése továbbra is érvényben van. Amint a helyzet engedi, újraindulnak a bulik.” Végül egészen más fordulatot vett a klub körüli ingatlanügy.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból