A szülők néha nagyon specifikusak a gyerekneveléssel kapcsolatban. Bébiszitterek osztották meg az anyák és apák legfurcsább szabályait.

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddites posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően.

Az anyuka sokkoló üzenetben követelt ingyen úszóórákat a gyereknek

Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz. Az oktató jelezte, épp dolgozik, így nem tud azonnal válaszolni, aznap nem lesz óra, de majd szól a következő előtt. A beszélgetés ezután hamar fordulatot vett.


Egy poszt szerint a család azt kérte, kizárólag kétszer forralt Fiji márkájú vízzel készített tápszerrel etesse a babát. Más csak frissen bontott bébiételt adhatott a gyerkőcnek. Ha a baba csak két kanálnyit evett belőle, akkor a teli üveget ki kellett dobni, és tizenöt perc múlva, ha újra megéhezett, újat bontani.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.

A csecsemők ellátása mellett sokan az esti rutinnál fedeztek fel furcsa szokásokat. Valahol egy CD-t kellett lejátszani minden fektetésnél a lurkónak, amin a szülők hosszú órákon át dicsérik a gyereket. Egy másik családnál a hároméves lánynak minden este Fleetwood Mac koncertet kellett néznie lefekvés előtt. A gyerek láthatóan nem is élvezte a felvételt, így a bébiszitter nem kényszerítette rá, mire a szülők kirúgták. De a Mirror szerint még arra is volt példa, hogy a szülők azt kérték, úgy altassa el a gyerekeket, hogy két és fél órán át kocsikázik velük. A család azzal magyarázta ezt, a kicsik csak így tudnak álomba szenderülni. A bébiszitter egyszerűen lefektette őket az ágyukba, becsukta az ajtót, és tizenöt perc múlva már aludtak is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet