Követem Trash Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők...

Bébiszitterek fedték fel a legbizarrabb szabályokat, amiket a szülők állítottak

Promóció

A szülők néha nagyon specifikusak a gyerekneveléssel kapcsolatban. Bébiszitterek osztották meg az anyák és apák legfurcsább szabályait.

Promóció
- Advertisement -

Kétségkívül nehéz feladat egy gyerekre vigyázni. De a bébiszitterek Reddites posztjai alapján az igazi kihívást gyakran a szülők jelentik. Mint kiderült, néhány anyuka és apuka meglehetősen furcsa és nevetséges elképzeléssel rendelkezik a gyerekei neveltetését illetően.

Az anyuka sokkoló üzenetben követelt ingyen úszóórákat a gyereknek

Az anyuka egy baráttól értesült az ingyen órákról, és megkérdezte az oktatót, csatlakozhatna-e a fia a csoporthoz. Az oktató jelezte, épp dolgozik, így nem tud azonnal válaszolni, aznap nem lesz óra, de majd szól a következő előtt. A beszélgetés ezután hamar fordulatot vett.


Egy poszt szerint a család azt kérte, kizárólag kétszer forralt Fiji márkájú vízzel készített formulával etesse a babát. Más csak frissen bontott bébiételt adhatott a gyerkőcnek. Ha a baba csak két kanálnyit evett belőle, akkor a teli üveget ki kellett dobni, és tizenöt perc múlva, ha újra megéhezett, újat bontani.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.

A csecsemők ellátása mellett sokan az esti rutinnál fedeztek fel furcsa szokásokat. Valahol egy CD-t kellett lejátszani minden fektetésnél a lurkónak, amin a szülők hosszú órákon át dicsérik a gyereket. Egy másik családnál a hároméves lánynak minden este Fleetwood Mac koncertet kellett néznie lefekvés előtt. A gyerek láthatóan nem is élvezte a felvételt, így a bébiszitter nem kényszerítette rá, mire a szülők kirúgták. De a Mirror szerint még arra is volt példa, hogy a szülők azt kérték, úgy altassa el a gyerekeket, hogy két és fél órán át kocsikázik velük. A család azzal magyarázta ezt, a kicsik csak így tudnak álomba szenderülni. A bébiszitter egyszerűen lefektette őket az ágyukba, becsukta az ajtót, és tizenöt perc múlva már aludtak is.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3