Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész.

500 évre előre jósolt meg eseményeket

Mint már mi is beszámoltunk róla, a látnok sokak szerint megjósolta Hitler és Napóleon hatalomra jutását, a világháborúkat, a francia forradalmat, a Holdra szállást, az atombombát, a Kennedy-gyilkosságot a szeptember 11-i terrortámadásokat, valamint számos más eseményt. Sajnos 2022 sem tartogat mást, mint sötét, világromboló pusztítást.

Az idei évre többek között meteorzáport, éhínséget, atomrobbanást jósolt, valamint előre látta, hogy 2022-ben háború lesz Európában. 

Sajnos újabb jóslata jött be Nostradamusnak

Azzal, hogy február 24-én Oroszország megtámadta Ukrajnát, beigazolódott Nostradamus egy újabb jóslata – vette észre a Bors.

Nostradamust nagyon tisztelték kortársai és munkásságát, illetve a fenti sikeres jóslatait tekintve nem véletlenül. Mindenesetre reméljük, hogy a sötét jövőképét a továbbiakban nem váltják valóra a jelen vezetői – tehát egy újabb atomrobbanást elkerülhetünk.

A Bors hozzáteszi, hogy nem Nostradamus volt az egyetlen, aki előre látta a mostani európai katonai konfliktust. A három évtizede elhunyt bolgár jósnő, Baba Vanga is katasztrófák sorát jósolta a 2022-es évre. Erről is beszámoltunk, hiszen idénre azt jósolta, hogy lesznek hatalmas földrengések és cunamik a Földön, emellett pedig várható még ivóvízhiány és sáskajárás is a “balkáni Nostradamus” szerint.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet