Bérczesi Róbert, a hiperkarma zenekar frontembere Badacsonytomajon koncertezett, ám nem úgy sikerült, ahogy arra a rajongók számítottak.

Egyórás késéssel kezdődött a koncert

Augusztus 6-án Badacsonytomajon, a Friss teraszon koncertezett a hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert. Azonban a Veol beszámolója szerint elég hamar félbeszakadt az est.

A hírportál azt írja, a Kultkikötő-programok keretein belül megrendezett koncertre Bérczesi a személyes hangvételű Én meg az Ének című előadást hozta el az emblematikus BlaBla-, Biorobot– és hiperkarma-dalok mellett, a magyar alternatív és popzene egykori nagy slágereivel.

Berczesi Robert Hiperkarma Koncert Balaton En Meg Az Enek
Bérczesi Róbert, A Hiperkarma Frontembere / Fotó: Rácz Tamás

Aznap este azonban nem alakultak túl jól a dolgok: a Veol azt írja, hogy az egyébként is egyórás késéssel induló koncert négy szám után véget ért, a dalszerző-énekes ugyanis nem volt koncertképes állapotban.

A másnapi koncert is elmaradt

A szervezők ezt követően értesítették a közönséget, hogyan tudják visszaváltani a jegyeiket. A portál szerint a látogatók megértőek voltak és nem háborodtak fel a szituáción.

A történtek után a Kultkikötő a honlapján tájékoztatta az érdeklődőket, hogy a másnapra, azaz augusztus 7-ére tervezett Balatonfenyvesi koncert betegség miatt elmarad.

A zenekar 2007-ben és 2011-ben is “pihenőre” vonult Bérczesi drogfüggősége miatt. Azonban 2014-től végleg leszámolt a kábítószerekkel, ezt a vele készült interjúnkban is elmondta. Újra a sikerek útjára állt, olyannyira, hogy tavaly elnyerte az Artisjus az év szövegírója díjat, szintén abban az évben érettségi tétel is lettek a dalszövegei. Azonban a sikerek mellett jutott 2019-ben szomorúságból is, ugyanis a hiperkarma menedzsere, Medgyesi Ferenc tragikusan fiatalon elhunyt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk