A független K. W. Miller amerikai politikus Twitteren hívta fel a figyemet magára nemrég. Miller úgy véli, a Soros-terv része, hogy Beyoncé afroamerikai énekes feketének hazudja magát, pedig olasz.

Tényleg Soros embere az énekesnő?

Novemberben választanak új elnököt – vagy újraválasztják Donald Trumpot –, és úgy tűnik, K. W. Miller floridai kongresszus-jelölt már elkezdett kampányolni. Mint írta Twitteren, Beyoncé afroamerikai énekesnő nem is fekete, annak hazudja magát, pedig olasz, és teszi mindezt a Soros-terv részeként.

K W Miller Beyonce Olasz
K. W. Miller Floridai Kongresszus-Jelölt / Fotó: A Politikus Hivatalos Twitter-Oldala

“Beyoncé még csak nem is afroamerikai. Csak megjátszotta, de most lelepleződött. Az igazi neve Ann Marie Lastrassi. Olasz. Ez a hazugság része a Soros-tervnek és a Black Lives Matter mozgalomnak. Beyoncé, figyelünk!” – tweetelte Miller, szúrta ki az Independent.

Itt nem állt meg a floridai politikus, ugyanis a saját bejegyzését retweetelte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Remélem, mindenki tudja, hogy Beyoncé Formation című száma egy titkos üzenet a globalistáknak. Ebben a számban egyértelműen bevallja, hogy sátánista és az alabamai és louisianai sátánista egyházat dicsőíti. Beyoncé sátánista szimbólumokat hord a táskájában[/perfectpullquote]

– írta az összeeskövés-elmélet hívő politikus.

Miller egyfajta háborút is indított a globalisták, baloldaliak és a RINO-árulók ellen Take America Back (Vedd vissza Amerikát) szlogennel, ami összecseng a Brexitével, a Take back controllal (Vedd vissza az irányítást).

Beyoncé a BLM élén

Talán nem véletlen, hogy a 24-szeres Grammy-díjas énekesnőbe állt Miller, hiszen első volt azok között, akik az élére álltak a mozgalomnak. Május végén igazságot követelt George Floydnak, nemrég pedig elnyerte a humanitárius BET-díjat nyolcéves lányával együtt, a díjátadón pedig nem volt rest politizálni sem. Az eseményen felhívta a rajongói figyelmét, milyen sürgető lenne mielőbb megszüntetni a rasszista és egyenlőtlen rendszert az Egyesült Államokban.

Beyonce Jay Z Parterapia Hazassag Vilagsztarok
Beyoncé És Jay-Z A Párizsi Louvre-Ban Forgatott Klipet

Kanye West biztosan nem pályatársa miatt, de ő is igyekezik beleszólni a politikába. Olyannyira, hogy elnökjelöltté avanzsált.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk