Követem Sztárok A Soros-terv része, hogy Beyoncé feketének hazudja magát, pedig...

A Soros-terv része, hogy Beyoncé feketének hazudja magát, pedig olasz

Promóció

A független K. W. Miller amerikai politikus Twitteren hívta fel a figyemet magára nemrég. Miller úgy véli, a Soros-terv része, hogy Beyoncé afroamerikai énekes feketének hazudja magát, pedig olasz.

Tényleg Soros embere az énekesnő?

Promóció
- Advertisement -

Novemberben választanak új elnököt – vagy újraválasztják Donald Trumpot –, és úgy tűnik, K. W. Miller floridai kongresszus-jelölt már elkezdett kampányolni. Mint írta Twitteren, Beyoncé afroamerikai énekesnő nem is fekete, annak hazudja magát, pedig olasz, és teszi mindezt a Soros-terv részeként.

K. W. Miller floridai kongresszus-jelölt / Fotó: A politikus hivatalos Twitter-oldala

“Beyoncé még csak nem is afroamerikai. Csak megjátszotta, de most lelepleződött. Az igazi neve Ann Marie Lastrassi. Olasz. Ez a hazugság része a Soros-tervnek és a Black Lives Matter mozgalomnak. Beyoncé, figyelünk!” – tweetelte Miller, szúrta ki az Independent.

Itt nem állt meg a floridai politikus, ugyanis a saját bejegyzését retweetelte.

Remélem, mindenki tudja, hogy Beyoncé Formation című száma egy titkos üzenet a globalistáknak. Ebben a számban egyértelműen bevallja, hogy sátánista és az alabamai és louisianai sátánista egyházat dicsőíti. Beyoncé sátánista szimbólumokat hord a táskájában

– írta az összeeskövés-elmélet hívő politikus.

Miller egyfajta háborút is indított a globalisták, baloldaliak és a RINO-árulók ellen Take America Back (Vedd vissza Amerikát) szlogennel, ami összecseng a Brexitével, a Take back controllal (Vedd vissza az irányítást).

Beyoncé a BLM élén

Talán nem véletlen, hogy a 24-szeres Grammy-díjas énekesnőbe állt Miller, hiszen első volt azok között, akik az élére álltak a mozgalomnak. Május végén igazságot követelt George Floydnak, nemrég pedig elnyerte a humanitárius BET-díjat nyolcéves lányával együtt, a díjátadón pedig nem volt rest politizálni sem. Az eseményen felhívta a rajongói figyelmét, milyen sürgető lenne mielőbb megszüntetni a rasszista és egyenlőtlen rendszert az Egyesült Államokban.

Beyoncé és Jay-Z a párizsi Louvre-ban forgatott klipet

Kanye West biztosan nem pályatársa miatt, de ő is igyekezik beleszólni a politikába. Olyannyira, hogy elnökjelöltté avanzsált.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3