Nézem Film Bill Skarsgard megtanítja, milyen egy vérbeli Pennywise-vigyor

Bill Skarsgard megtanítja, milyen egy vérbeli Pennywise-vigyor

Promóció

Az Az és az Az – Második fejezet című filmekben Bill Skarsgård alakította a förtelmes bohócot, Pennywise-t. A színész a The Late Show-ban megtanította Stephen Colbertnek a karakter hátborzongató mosolyát, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Bill Skarsgård beszámolt arról a Stephen Colbert The Late Show műsorában, hogy miként készült a félelmetes, táncoló bohóc, Pennywise szerepére az Andy Muschietti rendezte Stephen King klasszikus horrorjában.

Pennywise démoni mosolya / Fotó: Joblo

A fiatal színész egészen  elképesztő helyről merített inspirációt a bohóc sátáni mosolyához, mégpedig állatokról készült dokumentumfilmekből.

Szeretem nézni az állatos dokumentumfilmeket egyébként. Miközben a karaktert játszottam, úgy gondoltam, hogy egy kicsit hiénára és egy kicsit a grizzlymedvére hasonlít

– vallotta be Skarsgård. Colbert meg is kérte Skarsgårdot, hogy tanítsa meg számára a Pennywise-féle ikonikus és félelmetes vigyort. Az mindenképpen kiderült, hogy Bill Skarsgårdnak hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy maszk nélkül is félelmetes legyen, és Tim Curry kivételével, senki más nem érdemesebb a gyilkos bohócok királya címre.

A fiatal színész Stellan Skarsgård fia, akit olyan alkotásokban láthattuk, mint a Mamma Mia! vagy legutóbb a Csernobil sorozatban.

A gyilkos bohóc rémtettei világszerte óriási bevételeket hoznak

A New Line Cinema gyártásában készült Az – Második fejezet minden idők második legerősebben nyitó horrorfilmje lett a 185 millió dolláros bevételével, kicsivel lemaradva csak a 2017-es Az 189 milliója mögött. Az első részhez hasonlóan a folytatást is Andy Muschietti rendezte.

Az Az: Második fejezet című film elképesztő siker a mozikban, már átlépte a 185 millió dolláros bevételt.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3