Az Az és az Az – Második fejezet című filmekben Bill Skarsgård alakította a förtelmes bohócot, Pennywise-t. A színész a The Late Show-ban megtanította Stephen Colbertnek a karakter hátborzongató mosolyát, írja a Joblo.

Bill Skarsgård beszámolt arról a Stephen Colbert The Late Show műsorában, hogy miként készült a félelmetes, táncoló bohóc, Pennywise szerepére az Andy Muschietti rendezte Stephen King klasszikus horrorjában.

Pennywise Bill Skarsgard
Pennywise Démoni Mosolya / Fotó: Joblo

A fiatal színész egészen  elképesztő helyről merített inspirációt a bohóc sátáni mosolyához, mégpedig állatokról készült dokumentumfilmekből.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretem nézni az állatos dokumentumfilmeket egyébként. Miközben a karaktert játszottam, úgy gondoltam, hogy egy kicsit hiénára és egy kicsit a grizzlymedvére hasonlít[/perfectpullquote]

– vallotta be Skarsgård. Colbert meg is kérte Skarsgårdot, hogy tanítsa meg számára a Pennywise-féle ikonikus és félelmetes vigyort. Az mindenképpen kiderült, hogy Bill Skarsgårdnak hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy maszk nélkül is félelmetes legyen, és Tim Curry kivételével, senki más nem érdemesebb a gyilkos bohócok királya címre.

Bill Skarsgadr Pwnniwise Mosoly

A fiatal színész Stellan Skarsgård fia, akit olyan alkotásokban láthattuk, mint a Mamma Mia! vagy legutóbb a Csernobil sorozatban.

A gyilkos bohóc rémtettei világszerte óriási bevételeket hoznak

A New Line Cinema gyártásában készült Az – Második fejezet minden idők második legerősebben nyitó horrorfilmje lett a 185 millió dolláros bevételével, kicsivel lemaradva csak a 2017-es Az 189 milliója mögött. Az első részhez hasonlóan a folytatást is Andy Muschietti rendezte.

Az Az: Második fejezet című film elképesztő siker a mozikban, már átlépte a 185 millió dolláros bevételt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet