Nincs idő meghalni, az új James Bond-film főcímdala megérkezett Billie Eilish-től

Billie Eilish elkészült az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalával.

Történelmet írt Eilish 

Mint beszámoltunk róla, Billie Eilish a valaha volt legfiatalabb énekes, aki James Bond-főcímdalt szerzett.

billie eilish nincs ido meghalni james bond dal scaled
Billie Eilish / Fotó: Mat Hayward / Getty Images

Január közepén derült ki, hogy a tizennyolc éves énekesnő fogja jegyezni a legújabb 007-es filmet.

A dalban fel-felsejlik egy árulás, szerelmi csalódás, ami akár utalhat az előzetesben is megjelenő, Bond és a barátnőjét alakító Léa Seydoux közötti viharos beszélgetésre is.

A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig mellett Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) és Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) látható, aki egyebként a főgonoszt játssza.

Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a Bond 25 forgatásán

A Bond 25 egyelőre a forgatási időszakban áll. Eredetileg úgy volt, hogy többek között a Trainspottingot is jegyző Danny Boyle rendezi, azonban kiszállt “alkotói különbségekre” hivatkozva. Így vette át az irányítást Cary Johi Fukunaga, az AZ rendezője, aminek hatására a forgatókönyvet is átdolgozták.

Állítólag ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig a brit titkosügynököt alakítja majd.

Az utolsó közös munka a stábbal nem ment könnyen

A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de ő végül visszalépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. Később Cary Fukunaga vette át a helyét, de az alkotói csapatban egyéb változások is voltak, majd egy akciójelenet felvétele közben Craig elesett, és emiatt kényszerpihenőt kellett tartania, illetve egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak.

Billie Eilish – No Time To Die (Audio)

Listen to “No Time To Die”, the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDie Follow Billie Eilish: Facebook: https://www….

A YouTube-on a legfelkapottabb lett Eilish dala, már több mint 12 millióan tekintették meg egy nap alatt cikkünk megjelenéséig.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból